Στην Οστρακίνα με φεγγάρι – Εκδρομή από τον ΕΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια αυγουστιάτικη βόλτα από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, σας προσκαλεί σε μία νυκτερινή ανάβαση στην Οστρακίνα, την Τετάρτη στις 17-8-2016, για να απολαύσουμε, από την κορυφή του Μαινάλου, την Αυγουστιάτικη Σελήνη.

Η ανάβαση θα ξεκινήσει από το καταφύγιο του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης “Πάνος Αλεξόπουλος”, το απόγευμα στις 6.30 μ.μ. και περίπου στις 11.30 μ.μ. θα έχουμε επιστρέψει στο καταφύγιο.

Ώρες πορείας 3 και δυσκολία Α+’ (εύκολη).

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εντευκτήρια του συλλόγου έως την Τετάρτη 17-8-2016 καθώς και στα τηλέφωνα 2710-232243 & 6974219674. Επίσης, πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα του συλλόγου, www.eostripolis.gr καθώς και στη σελίδα μας στο facebook (ΕΟΣ Τρίπολης).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας

Στην ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

Κέντρο Κοινότητας | Το πρόγραμμα Μάϊου 2024 για την Κινητή Μονάδα

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας για τον Μάιο 2024. Διαβάστε το αρχείο, ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο