ΤΑΤΟΥΛΗΣ: Αιχμές και δεσμεύσεις για το πανηγύρι της Τεγέας

Αυγούστου 15, 2016
Διαβάστε αναλυτικά τα όσα ανέφερε κατά την ομιλία του στα εγκαίνια της 46ης έκθεσης Τεγέας ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης.

"Το πανηγύρι ανήκει σε εσάς! Δεν πρέπει να υπάρχουν βαρίδια, όπως το εάν θέλει ή όχι ο Δήμος να γίνει το πανηγύρι", ανέφερε ο Πέτρος Τατούλης απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους πολίτες και αφήνοντας αιχμές για την άτυπη κόντρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον Τεγεατικό σύνδεσμό και τη Δημοτική Αρχή.

"Πρέπει να αποδείξουμε όλοι μας, πως είμαστε αντάξιοι της προσπάθειας που ξεκίνησαν κάποιοι Τεγεάτες πριν αρκετά χρόνια", συνέχισε ο Περιφερειάρχης, υπερτονίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός οικονομικού πλάνου, προκειμένου να εξελιχθεί ο όλος θεσμός.

Κλείνοντας ο Πέτρος Τατούλης δήλωσε: "Η Περιφέρεια είναι έτοιμη να συνεργαστεί με όλους τους αρμόδιους, για να βρεθούν οι πόροι για την ανάπλαση του ιστορικού αυτού τόπου. Επιπλέον η περιφερειακή ενότητα Αρκαδίας προσφέρεται να μετατρέψει αυτό το χώρο σε ένα σύγχρονο χώρο για εκθέσεις.Δεσμευόμαστε για όλα αυτά", ενώ συμπλήρωσε: "Είναι γνωστό σε όλους, πως ένα από τα πιο μεγάλα προβλήματα στην Ελλάδα είναι η ασυνέπεια του προεκλογικού και του μετεκλογικού λόγου. Αυτό πρέπει, να αλλάξει. Αυτή είναι η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση που πρέπει να γίνει. Εμένα οι Αρκάδες με έχουν τιμήσει εδώ και πολλά χρόνια με την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους. Πρέπει λοιπόν, να γνωρίζετε πως ότι έργο έχει γίνει στην Τεγέα τα τελευταία 30 χρόνια έχει και τη δική μου υπογραφή και αυτό με τιμά ιδιαίτερα".

Τελευταία τροποποίηση στις 15 Αυγούστου 2016 %17:%Αυγ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia