Κουφάρι ζώου κίνδυνος για τους διερχόμενους, δυσφήμηση για τη Μαντινεία (σκληρές εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νεκρό πρόβατο στον επαρχιακό δρόμο προς τον αρχαιολογικό χώρο της Μαντινείας σε κατάσταση αποσύνθεσης, επικίνδυνο για τους οδηγούς, δυσφήμηση για την Μαντινεία.

Μέρες παρατημένο στην άκρη του δρόμου, με τα διερχόμενα αυτοκίνητα να περνούν από πάνω του και τα σαρκοφάγα ζώα να το μεταφέρουν δεξιά και αριστερά στο οδόστρωμα βρίσκεται στην διαδρομή από Πλάτσα προς Αρτεμίσιο το κουφάρι από ένα νεκρό πρόβατο. Η δυσωδία απερίγραπτη καθώς περνάς δίπλα του με το αυτοκίνητο. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να το περισυλλέξει. Ούτε ο ιδιοκτήτης του ούτε οι αρμόδιες υπηρεσίες. Πολύ επικίνδυνο για την ασφάλεια των οχημάτων που διασχίζουν το δρόμο και αντιαισθητικό για τους επισκέπτες του αρχαιολογικού χώρου της Μαντινείας και της εκκλησίας της Αγίας Φωτεινής.

provato mantineia

provato mantineia3

mantineia tabela

provata mantineia

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο