Αυγούστου 04, 2016

Συνάντηση του Δημάρχου Τρίπολης με το νέο Διοικητή του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Δημήτρης Παυλής, συναντήθηκε την Τρίτη 2 Αυγούστου στο γραφείο του με το νέο Διοικητή του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, κ.Πέτρο Τομάρα.

Παρά τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της πρώτης συνάντησης μετά την ανάληψη των καθηκόντων του νέου διοικητή, ακολούθησε συζήτηση σχετικά με το μέλλον του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.

Τα προβλήματα τα οποία έρχεται να αντιμετωπίσει ο κ.Τομάρας είναι πολλά, όπως ανέφερε ο ίδιος, αλλά στο πλαίσιο ενός γενικότερου σχεδιασμού και ιεράρχησης ενεργειών της Υγειονομικής Περιφέρειας, θα γίνουν όλες οι ενέργειες που απαιτούνται για την επίλυσή τους.

Η συζήτηση επεκτάθηκε στις υπάρχουσες δομές υγείας , στην ενίσχυση και στήριξη τους, αλλά και στη συνεργασία που απαιτείται μεταξύ Δήμου Τρίπολης και διοίκησης του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, με μοναδικό στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της περιοχής, αλλά και όλης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Τέλος, ο Δήμαρχος Τρίπολης συνεχάρη τον κ.Πέτρο Τομάρα για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ευχόμενος καλή δύναμη στην προσπάθεια ομαλής λειτουργίας του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia