• 08 Δεκ

  ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ - ΒΕΜΜΟΥ Μ.

  ΤΡΙΠΟΛΗ | Πατρ. Γρηγορίου Ε 9 & Νεομάρτυρος

  08:30 - 08:30 (Επόμ.), τηλ.: 2710237773

 • 08 Δεκ

  ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  ΝΑΥΠΛΙΟ | Άργους 27

  08:00 - 08:00 (Επόμ.), τηλ.: 2752022523

Σμυρνιώτης: Ας μην κοροϊδεύουν άλλο τους πολίτες, Περιμένουμε απαντησεις για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα

Ιουλίου 28, 2016
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε o επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιάννης Σμυρνιώτης την Πέμπτη 28 Ιουλίου, με σκοπό να σχολιάσει την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, στην οποία, δεν απαντήθηκαν αρκετά ερωτήματα της αντιπολίτευσης.

Ενώ λοιπόν, έχουν προηγηθεί αρκετές συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, η δημοτική αρχή δεν έχει προσκομίσει κανένα σχετικό έγγραφο για την Τρίπολη 2021. "Αυτό το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και το δημοτικό συμβούλιο δεν μπορεί να αποδέχεται χορηγίες και να μην ξέρουμε που πηγαίνουν αλλά και να μοιράζονται κατά το δοκούν." Ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σμυρνιώτης τονίζοντας ότι:"Έχουν γίνει σοβαρά λάθη με αποτέλεσμα να χάσει η πόλη μας την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει στον Ελλαδικό χώρο."

Επιπλέον, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στο θέμα που αφορά στο πανηγύρι της Τεγέας όπου είπε χαρακτηριστικά:"Ακούγαμε ιστορίες για νομιμότητες και μη νομιμότητες και αφού παρουσιάστηκε ένας φάκελος με 40 έγγραφα αλληλογραφίας με τον Τεγεατικό Σύνδεσμο καταλήξαμε στα ίδια τα περσινά!". Επίσης, ο κ. Σμυρνιώτης κάνει λόγο για τέλη είσπραξης, τα οποία ενόσω, ήταν στη δημοτική αρχή και είχαν σχεδιάσει να δώσουν αυτό το ποσό ώστε να γίνει ένα δεύτερο βοηθητικό γήπεδο, τώρα διερωτάται που πήγε αυτό το ποσό των 40.000 ευρώ.

Τέλος, ο κ. Σμυρνιώτης έθιξε το θέμα της διαχείρισης και της λειτουργίας των μισθωμένων από τον δήμο χώρων στάθμευσης λέγοντας ότι ο Δήμαρχος, κ. Παυλής απέφυγε να απαντήσει στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο. Τόνισε δε ότι: "το 2015 κανένας από τους εκμισθωτές που εμπιστεύθηκαν τον δήμο Τρίπολης και έδωσαν τους χώρους τους δεν πήραν ούτε 1 ευρώ!".

Ας μην κοροϊδεύουν άλλο τους πολίτες. Ο κόσμος θέλει μια στοιχειώδη αξιοπιστία, να περάσουν τα τρία χρόνια για να μπορέσει και πάλι ο Δήμος να βρει τη θέση που του αξίζει, αφού η σημερινή δημοτική αρχή ασχολείται με οτιδήποτε άλλο παρά με το να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του πολίτη και του Δήμου.

Τελευταία τροποποίηση στις 28 Ιουλίου 2016 %23:%Ιουλ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia