Μαρτίου 10, 2015

Ανακρίβειες σε δημοσίευμα καταγγέλλει ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης

Ανακριβές δημοσίευμα σε άρθρο τοπικού ειδησεογραφικού ηλεκτρονικού μέσου καταγγέλλει με δελτίο τύπου ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης.

Σύμφωνα με τον κ Θεοδωρακόπουλο : Μετά το πέρας του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας, ιστοχώρος που ασχολείται με θέματα τοπικής ειδησεογραφίας, ανήρτησε άρθρο με τίτλο "Δημοτική Κοινότητα: Παραλίγο να ... πιαστούν στα χέρια για τα σκουπίδια (vd)! - www.kalimera-arkadia.gr". στο χθεσινό συμβούλιο, παραβρέθηκαν πολίτες που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που βρίσκεται η πόλη μας, λόγο των απορριμμάτων. Για τον λόγο του ότι κατανοώ απόλυτα την αντίδραση των δημοτών και την θεωρώ δικαιολογημένη, δόθηκε ο λόγος σε όποιον παρευρισκόμενο πολίτη, ώστε να εκφράσει την διαμαρτυρία του.

Υπήρξαν βέβαια και στιγμές που οι τόνοι της συζήτησης ανέβηκαν και υπήρξαν λεκτικές αντιπαραθέσεις. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, θέλω να επισημάνω ότι τα όσα γράφτηκαν στο συγκεκριμένο άρθρο ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Το άρθρο είναι προσβλητικό και για το πρόσωπο μου αλλά και για την λειτουργία της Δημοτικής Κοινότητας. Δεν υπήρξε καμία, ΜΑ ΚΑΜΙΑ πρόθεση ούτε από μέρους μου, αλλά όπως κατάλαβα ούτε και από τους παρευρισκόμενους πολίτες, "ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ". Ακόμα και κατά την πεντάλεπτη διακοπή του συμβουλίου ώστε να προφυλάξω την συνεδρίαση από τον εκτροχιασμό σε ένταση της συζήτησης, καθώς και να την διατηρήσω εντός του κλίματος, συνομίλησα με τους πολίτες ώστε να με ενημερώσουν αν είναι ικανοποιημένοι από τον τρόπο έκβασης της, χωρίς να ακούσω κανένα παράπονο επί της διαδικασίας.

Η στάση μου, όχι μόνο θεσμικά ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, αλλά και σαν ιδιοσυγκρασία, πρεσβεύει τον δημοκρατικό διάλογο και την επίλυση των διενέξεων μέσω αυτού.

Κλείνοντας, θέλω να καταδικάσω την μορφή της δημοσιογραφίας που δεν καταγράφει τα γεγονότα ως έχουν, με αποτέλεσμα την παραπληροφόρηση του κόσμου. Θα προέτρεπα, όσοι ασχολούνται με την ειδησεογραφία, να προσέχουν πάρα πολύ την ποιότητα και αντικειμενικότητα της πληροφορίας που μεταφέρουν ακλουθώντας δε, την πρέπουσα δεοντολογία. Ακόμα και αν το άρθρο ανασκευαστεί και αλλάξει ο τίτλος, η παραπληροφόρηση έχει επέλθει και ζητώ την επίσημη τοποθέτηση των διαχειριστών του συγκεκριμένου ιςτοχώρου.

Παραθέτω τον σύνδεσμο της σχετικής ανάρτησης του άρθρου, όπως αρχικά αναρτήθηκε και αποθηκεύθηκε από την google:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:6Z-yzfSsDesJ:www.kalimera-arkadia.gr/tripoli/item/32687-dimotiki-koinotita-diakopitis-synedriasis-entasi-kai-nees-kontres-gia-ta-skoupidia.html+&cd=5&hl=el&ct=clnk&gl=gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 15:08

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia