Μαρτίου 09, 2015

Παρασκευή 13η Μαρτίου η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρίπολης

Παρασκευή 13η Μαρτίου και ώρα 20.00 η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρίπολης με 30 θέματα.

Παρασκευή 13η Μαρτίου και ώρα 20.00 η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρίπολης στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο προς λήψη απόφασης για:

1. Παράταση προθεσμίας του έργου: «Κατασκευή πεζοδρομίων στην οδό Ναυπλίου (είσοδος Πόλης)- Ολοκλήρωση νησίδας οδού Τάπιας».
2. Παράταση προθεσμίας του έργου: «Διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. Τρίπολης».
3. Παράταση προθεσμίας του έργου: «Έκτακτη αντιμετώπιση επικινδύνων βλαβών οδικού δικτύου Δήμου Τρίπολης».
4. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Κατασκευή και συντήρηση παιδικών χαρών Δήμου Τρίπολης Δ.Ε. Τρίπολης».
5. Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής Παραλαβής του έργου: «Κατασκευή τοιχείου αντιστήριξης Τ.Κ Αγιωργητίκων».
6. Παραχώρηση αίθουσας Γυμνασίου Βλαχοκερασιάς.
7. Έγκριση Πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Διαμόρφωση πεζοδρόμου πάροδος Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Δ.Ε. Τρίπολης».
8. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «Κατασκευή τάφων στο Κοιμητήριο Θάνα».
9. Έγκριση καταβολής αποζημίωσης επικειμένων στην πράξη εφαρμογής Σχ. Πόλεως ενότητας Φιλικών ιδιοκτησίας Ανδρέα και Γεωργίου Σπυρόπουλου του Κων/νου με Κ.Α 0423004.
10. Έγκριση καταβολής αποζημίωσης επικειμένων στην πράξη εφαρμογής Σχ. Πόλεως ενότητας Φιλικών ιδιοκτησίας Ανδρέα και Γεωργίου Σπυρόπουλου του Κων/νου με Κ.Α. 0412009.
11. Έγκριση καταβολής αποζημίωσης επικειμένων στην πράξη εφαρμογής Σχ. Πόλεως ενότητας Φιλικών ιδιοκτησίας Γεωργίου Σπυρόπουλου με Κ.Α 101001.
12. Έγκριση καταβολής αποζημίωσης επικειμένων στην πράξη εφαρμογής Σχ. Πόλεως ενότητας Φιλικών ιδιοκτησίας Παναγιώτη και Γεωργίου Σπυρόπουλου με Κ.Α 0412007.
13. Έγκριση καταβολής αποζημίωσης επικειμένων στην πράξη εφαρμογής Σχ. Πόλεως ενότητας Φιλικών ιδιοκτησίας Σκλάβου Δήμητρας και Αθανασόπουλου Σπυρίδωνα με Κ.Α 0423012.
14. Έγκριση καταβολής αποζημίωσης επικειμένων στην πράξη εφαρμογής Σχ. Πόλεως ενότητας Φιλικών ιδιοκτησίας Δημητρίου και Παναγιώτη Σπυρόπουλου του Κων/νου με Κ.Α. 0423005.
15. Ανανέωση συμβάσεων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο υλοποίησης Ευρωπαϊκού Προγράμματος.
16. Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου έτους 2015.
17. Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών έτους 2015.
18. Επιστροφή Δημοτικών Τελών Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού.
19. Χορήγηση άδειας Παραγωγού Λαϊκών Αγορών.
20. Οικονομική ενίσχυση.
21. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης πλησίον πλατείας Γαλάνη ΤΚ Αγιωργητίκων Δ.Ε Κορυθίου».
22. Διοργάνωση – Πραγματοποίηση έκθεσης σε συνεργασία με το μουσείο της Πόλεως των Αθηνών με θέμα: «Ματιές στην Επανάσταση του 1821 : Η ζωή του Θ.Κολοκοτρώνη μέσα από τα έργα του Αλέκου Κοντόπουλου και φιλελληνικά ωρολόγια».
23. Συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση – πραγματοποίηση της τελετής λήξης της επετειακής πορείας στελεχών των ενόπλων δυνάμεων με την επωνυμία «2ο τρόπαιο εθνικής επετείου 25ης Μαρτίου 1821» σε συνεργασία με την 124 ΠΒΕ στις 19/3/2015 στην Πλατεία Άρεως.
24. Διοργάνωση – Πραγματοποίηση εκδηλώσεων στις Τοπικές Κοινότητες Δήμου Τρίπολης για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου έτους 2015.
25. Περί επιχορήγησης του Κέντρου Πρόληψης και Καταπολέμησης Ναρκωτικών Ν. Αρκαδίας.
26. Έγκριση μελέτης για την εκτέλεση του έργου: «Επισκευή και συντήρηση Δημοτικού Κτηρίου Πάπαρη Δ.Ε. Βαλτετσίου» και καθορισμός των όρων κατασκευής του.
27. Έγκριση μελέτης για την εκτέλεση του έργου: « Κατασκευή Μάνδρας στο Τ.Κ. Πάπαρη Δ.Ε.Βαλτετσίου» και καθορισμός των όρων κατασκευής τους.
28. Προσθήκη μελών Οργανωτικής Επιτροπής προκειμένου για την υποβολή υποψηφιότητας στο θεσμό της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας για το έτος 2021.
29. Μετακίνηση μελών της Οργανωτικής Επιτροπής υποψήφιας Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021.
30. Διαγραφή οφειλής.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia