Ο ΑΣΠΕΤ φώναξε «παρών» για την διεκδίκηση της παραμονής 3-0 την ΕΑΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαντική νίκη πέτυχε χθες η γυναικεία ομάδα του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης στην διαδικασία των play out της Β΄εθνικής κατηγορίας γυναικών επί της Ε.Α. Πατρών με 3-0 σετ.

Η ομάδα της Τρίπολης ήθελε πάση θυσία την καθαρή νίκη επί της Πατρινής ομάδας για να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στον στόχο της παραμονής της στην κατηγορία.

Στο πρώτο σετ η ομάδα του Γιώργου Χρονόπουλου μπήκε μουδιασμένη στο γήπεδο και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-4 , 5-8 και 11-13.

Σε εκείνο το σημείο ο ΑΣΠΕΤ αφυπνίστηκε και πέρασε μπροστά στο σκορ με 13-11, 19-15, 23-17 για να πάρει το σετ με 25-18.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Τρίπολης είχε από την αρχή ένα μικρό προβάδισμα 5-2, 7-6, 12-10, 15-13, 18-15, 20-18, 23-21 για να καταφέρει να φτάσει στο 25-21 και στην κατάκτηση του 2ου σετ.

Στο τρίτο σετ τα κορίτσια του ΑΣΠΕΤ με ανεβασμένη ψυχολογία ξεκίνησαν δυνατά προηγούμενες με 8-4, 10-6, 15-13, 18-17, 20-18. Σε εκείνο το σημείο η ΕΑΠ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 21 όλα.

Το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο με την ομάδα της Τρίπολης να έχει τρία set ball 24-23, 25-24, 26-25 με τις Πατρινές να ισοφαρίζουν κάθε φορά, οι οποίες μάλιστα έφτασαν σε ένα set ball 26-27.

Τα κορίτσια του Χρονόπουλου όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν σε 27-27 και στο τέλος πιο ψύχραιμες και αποφασιστικές να πάρουν το σετ με 29-27 και μαζί και το παιχνίδι με τους πολύτιμους τρείς βαθμούς της νίκης.

Αναφορικά με το χθεσινό παιχνίδι ο προπονητής του ΑΣΠΕΤ Γιώργος Χρονόπουλος δήλωσε: «Δείξαμε για άλλη μια φορά πως αυτή η ομάδα δεν τα παρατάει. Επιστρέψαμε στις νίκες επί της ΕΑΠ με 3-0 σετ με χαρακτήρα και ποιότητα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Μια καθαρή νίκη που μας δίνει δύναμη και ψυχολογία για τον στόχο της παραμονής δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των play out. Κάθε νίκη είναι σημαντική γιατί δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες και συνεπώς εύκολες νίκες. Η ΕΑΠ είναι μια καλή ομάδα με μεγάλη ιστορία που πέρσι αγωνιζόταν στην Α2 και φέτος στα play out έχει κερδίσει έξι βαθμούς κάνοντας ζημιά σε άλλες ομάδες. Εμείς καταφέραμε να την κερδίσουμε καθαρά και στα δυο παιχνίδια. Έτσι λοιπόν είμαι πολύ ευχαριστημένος από την νίκη και από την πολύ καλή δουλειά όλων των παιχτριών μου. Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω που στάθηκε δίπλα μας. Νιώθουμε την αγάπη του για την ομάδα και αυτό μας δίνει δύναμη και ώθηση να ξεπερνάμε τον εαυτό μας. Τώρα ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής με τα ΑΣΤΕΡΙΑ στην Αχαγιά. Θα πάμε όπως κάνουμε πάντα να διεκδικήσουμε την νίκη και τελευταία αγωνιστική στην έδρα μας θα υποδεχθούμε τον Παμβοχαϊκό και μαζί με τον κόσμο μας να πάρουμε την νίκη ευελπιστώντας να γιορτάσουμε όλοι μαζί την παραμονή μας στην κατηγορία για άλλη μια χρονιά. Συνεχίζουμε να παλεύουμε για να φτάσουμε στον τελικό στόχο».

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα για τα play out η βαθμολογία έχει ως εξής:

Ακρίτας 28,

Παμβοχαϊκός 22,

Αστέρια Αχαΐας

ΑΣΠΕΤ από 21 Ολυμπιάδα 18,

Ομόνοια 16,

ΕΑΠ 10

Ποσειδώνας Λουτρακίου 8

ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Χρονόπουλος) ΠΕΝΤΕΦΟΥΝΤΗ, ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ, ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ Β. ΚΑΡΑΛΕΚΑ, ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ Ι. ΣΕΝΓΚΕΡΓΚΙ, ΖΑΒΟΥ, ΚΥΡΙΑΖΗ, ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ
Ε.Α.ΠΑΤΡΩΝ (ΦΑΝΕΡΟΣ ΑΝ.)ΚΑΡΑΝΤΖΑ, ΠΕΠΠΑ, ΑΚΥΛΑ, ΜΕΤΟΧΟΥ, ΚΟΥΚΙΟΥ, ΜΑΡΚΕΖΗ, ΕΛΕΖΙ, ΜΑΓΚΑΦΑ, ΜΑΜΑΠΙΓΚΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο