ΑΣΠΕΤ Τρίπολης: Βόλεϊ των play out της Β΄εθνικής κατηγορίας γυναικών με την Ε.Α.Π.

Με ανακοίνωση του ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης καλεί τους φιλάθλους της πόλης να δώσουν δυναμικό παρών στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης για τον αγώνα βόλεϊ των play out  της Β΄εθνικής κατηγορίας γυναικών με την Ε.Α.Π.

Την Κυριακή 26/03/2023 και ώρα 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης θα υποδεχθεί την Ε.Α.Πατρών στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play out της Β΄ εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης που θέλει την νίκη για να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την παραμονή.

Ο ΑΣΠΕΤ Τρίπολης καλεί  “τους φιλάθλους της πόλης αλλά και της Αρκαδίας να δώσουν δυναμικό παρών στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης ώστε η ομάδα, να πάρει την νίκη που θα συμβάλει σημαντικά στον στόχο της παραμονής της, ώστε και του χρόνου να εκπροσωπεί επάξια την πόλη και τον νομό μας σε εθνικές κατηγορίες και να κάνει περήφανους όλους τους Αρκάδες.

Μια πόλη μια ομάδα όλοι μαζί στο κλειστό”

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας Νότιας Κυνουρίας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προσωπικού της...

Κέντρο Κοινότητας | Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης

Ενημέρωση Η προγραμματισμένη κίνηση (29/3/2024) στον Δήμο Τρίπολης, μεταφέρεται λόγω άδειας του οδηγού τηςκινητής μονάδας, από τις 29/3/2024, για την Δευτέρα 1/4/2024.

ΕΛΑΣ: Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες

Ενημέρωση πολιτών για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους που...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Πιάνα Αρκαδίας

Το Σάββατο 30/03/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του...
Μετάβαση στο περιεχόμενο