Ο Νίκος Φλώρος αφιέρωσε την δαφνοστεφανωμένη ελληνική σημαία στον Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Σε ευχαριστούμε υποσμηναγε Μάριε – Μιχαήλ Τουρούτσικα που μας δείχνεις ότι μόνο ο δρόμος μέσα από την θυσία για υψηλά ιδανικά όπως της πατρίδας άξιζει να ζεις και να πεθάνεις! Αθάνατος θα είσαι για πάντα !»

Σε ανάρτηση του ο Νίκος Φλώρος:

Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα που πολλές φορές περνά ασήμαντη από τα μεγάλα κράτη γιατί δεν έχει την οικονομική δύναμη ενός μεγάλου κράτους ! Είναι όμως τόσο πολύ μεγάλη γιατί έχει βγάλει τους περισσότερους ήρωες από όλες τις χώρες του κόσμου! Η Ελλάδα είναι τόπος ηρώων έχει γεννήσει και γεννά από χιλιάδες χρόνια πριν ήρωες ! Σήμερα η αρκαδική γη δέχεται έναν νέο Ηρωα ένα παιδί που μέσα του γέμιζε η ψυχή της Ελλάδας και μας έκανε όλους περήφανους ένας φύλακας του ελληνικού ουρανού ένας Ίκαρος που έτρεχε με την ταχύτητα αστραπής να κρατά τα σύνορα μας ελληνικά! Όσο θα υπάρχουν Έλληνες σαν τον υποσμηναγο Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα θα υπάρχει και Ελλάδα γιατί αυτά τα παιδιά είναι η Ελλάδα μας !!!
Αισθάνομαι συντετριμμένος που έφυγε σαν αστραπή στον ουρανό αλλά και όμως πρόλαβε να διασχίσει τις καρδιές μας και να τις κερδίσει ! Αθάνατος σαν ήρωας στα Ηλυσια πεδία κερδίζοντας την αιωνιότητα σαν ημίθεος και όχι σαν θνητός !
Σε ευχαριστούμε υποσμηναγε Μάριε – Μιχαήλ Τουρούτσικα που μας δείχνεις ότι μόνο ο δρόμος μέσα από την θυσία για υψηλά ιδανικά όπως της πατρίδας άξιζει να ζεις και να πεθάνεις! Αθάνατος θα είσαι για πάντα !
Θέλω να σου αφιέρωσω την ελληνική σημαία την δαφνοστεφανωμένη σαν μια μικρή τιμή στο μεγαλείο της ψυχής σου !!!
Σε ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερο άνθρωπο, σε ευχαριστώ για την θυσία σου να είμαι ελεύθερος σαν Έλληνας!
Καλό ταξίδι σου στον τόπο των ηρώων!!!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο