Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου, ξεκινούν τα Θερινά Τμήματα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχίζει κανονικά από Δευτέρα 4 Ιουλίου και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η λειτουργία Θερινών Τμημάτων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Τρίπολης με σκοπό να δώσει μια ανάσα στους εργαζόμενους γονείς της πόλης μας.

Στόχος της δράσης του Δήμου μαςείναι η ψυχαγωγία και η διαπαιδαγώγηση παιδιών σχολικής ηλικίας, που θα παραμείνουν στην πόλη για την καλοκαιρινή περίοδο ,με δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες και με σκοπό την αξιοποίηση και τον σωστό επιμερισμό του ελεύθερου χρόνου τους.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή και έχουν εγγράψει τα παιδιά τους στο ανωτέρω πρόγραμμα, να προσέλθουν τη Δευτέρα 4 Ιουλίου με τα παιδιά τους, στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (Ακαδημίας 10) από ώρα 7:00εως 8:00 και με ώρα αποχώρησης 15:00 – 16:00 καθημερινά.  

Η δράση υλοποιείται από τη Διεύθυνση Κοινωνική Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης, σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης. 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο