Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ.Τ. : Μονοδιάστατη και ελλειμματική η επίσκεψη Μητσοτάκη στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τη Δευτέρα 05/12/2022 στα πλαίσια της περιοδείας του στην Τρίπολη ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και λοιπά στελέχη της Κυβέρνησης, επισκέφτηκε και τη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης.

Ο κ. Πρωθυπουργός και οι συνεργάτες τους επέλεξαν να επισκεφτούν ένα σημαντικό έργο υπό ανέγερση και μόνο μία εκ των επιχειρήσεων της ΒΙ.ΠΕ. όπου και συναντήθηκε με ορισμένους επιχειρηματίες. Δυστυχώς στο πρόγραμμα της επίσκεψης του κυβερνητικού κλιμακίου δεν συμπεριλαμβανόταν συνάντηση με το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης (Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ.Τ) που εκπροσωπεί όλες τις επιχειρήσεις της ΒΙ.ΠΕ.

Ο κ. Πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του αγνόησαν τον οικοδεσπότη του χώρου και δε θέλησαν να ενημερωθούν για τα προβλήματα και τα επιχειρηματικά θέματα της ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης.

Ο σχεδιασμός αυτής της «μονοδιάστατης επίσκεψης» ήταν ελλειμματικός, αφού αποκλείστηκε το θεσμικό όργανο που εκπροσωπεί τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις της ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης και δείχνει ότι η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα ενδιαφέρει την κυβέρνηση μόνο «στα χαρτιά».

Οι εγκατεστημένοι επιχειρηματίες στη ΒΙ.ΠΕ. θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο επίσημος Σύνδεσμος που τους εκπροσωπεί δεν έλαβε καμία πρόσκληση για συνάντηση με το κυβερνητικό κλιμάκιο και αυτός είναι ο μόνος λόγος που δεν παρευρέθηκε, σε μία κατά τα άλλα πολύ τιμητική για την περιοχή μας επίσκεψη.

Άλλωστε στο παρελθόν ο Σύνδεσμός μας (ΣΕΒΙΠΕΤ) έχει αποδείξει ότι είναι πάντα παρών σε κάθε πρόσκληση, ανεξαρτήτως κομματικών αποχρώσεων, προκειμένου να συζητήσει τα προβλήματα των επιχειρήσεων και να καταθέσει προτάσεις για την επίλυση τους

Για τον Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης, Γιώργος Δημητρόπουλος, Πρόεδρος ΔΣ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο