Πέρασε από την Ναύπακτο ο ΑΣΠΕΤ και σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας

Μεγάλο διπλό έκανε χθες η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης στην Ναύπακτο επικρατώντας της τοπικής Ομόνοιας με 1-3 σετ στο πλαίσιο της 7 ης αγωνιστικής του
πρωταθλήματος βόλεϊ του β΄ομίλου της Β΄Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Με την νίκη αυτή ο ΑΣΠΕΤ ανέβηκε στην 3 η θέση της βαθμολογίας φτάνοντας στου9 βαθμούς. Στο 1 ο σετ η Ομόνοια προηγήθηκε με 14-8, 16-9 και 18-15. Η ομάδα του Γιώργου Χρονόπουλου ισοφάρισε σε 19-19 και έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της κέρδισε το σετ με 19-25. Το δεύτερο σετ ήταν ανάλογο με το πρώτο με την Ομόνοια να προηγείται με 12-5 και 13-9.Η ομάδα της Τρίπολης έβγαλε αντίδραση και με ένα σερί έκανε το 16-20, 17- 23 φτάνοντας στο τελικό 20-25. Στο 3 ο σετ η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας ξεκίνησε πάλι δυνατά προηγούμενη με 10-6, 11-7, 16-10 και 21-12. Ο ΑΣΠΕΤ προσπάθησε να ανακάμψει φτάνοντας στο 21-17 . Αυτή την φορά όμως η προσπάθεια δεν ήταν αρκετή και το σετ το κατέκτησε η γηπεδούχος ομάδα με 25-17. Σε αυτό το σετ αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Τρίπολης σταμάτησε σε δυο φάσεις να αγωνίζεται γιατί ακούστηκε σφύριγμα από την κερκίδα πιστεύοντας ότι σφύριξαν οι διαιτητές. Στην 1 η περίπτωση η αρχηγός της ομάδας της Τρίπολης απευθύνθηκε στην 1 η διαιτητή κα Λάμπρου η οποία κάλεσε τον 2 ο διαιτητή κ. Γεράνιο να τον ενημερώσει. Ο δεύτερος πήγε ξανά στην θέση του και το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς να ζητήσει από την γηπεδούχο ομάδα να κάνει μια σύσταση στην κερκίδα. Μετά από λίγο επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό με την αρχηγό Πεντεφούντη να απευθύνεται πάλι στο 1 ο διαιτητή και τον προπονητή τον Γιώργο τον Χρονόπουλο στον 2 ο, λέγοντας τους ότι θα πρέπει να ζητήσουν από το γηπεδούχο σωματείο να κάνει μια σύσταση στην κερκίδα.

Το αποτέλεσμα ήταν να αποβληθεί για «διαμαρτυρία» ο προπονητής του ΑΣΠΕΤ πηγαίνοντας στα αποδυτήρια. Το παιχνίδι συνεχίστηκε, ενώ έκκληση για να σταματήσουν να σφυρίζουν από την κερκίδα δεν ζήτησαν να γίνει οι διαιτητές από τους ανθρώπους της Ναυπάκτου. Στο 4 ο οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο έχοντας ένα μικρό προβάδισμα ο ΑΣΠΕΤ με 5-6 και 6-7. Η Ομόνοια κατάφερε να προηγηθεί με 10-8, 11-9, 12-11, 16-14και 20-18. Εκεί ήρθε η αντίδραση από την ομάδα της Τρίπολης που με την Πεντεφούντη στο σέρβις και με τρείς συνεχόμενους άσσους γύρισε το παιχνίδι κάνοντας το 20-21. Στην συνέχεια η Ζάβου κάνει το 20-22. Η Πεντεφούντη ξανά με άσσο κάνει το 20-23 και στη συνέχεια η Ζάβου με επιτυχημένη επίθεση κάνει το 20-24. Η Ναύπακτος μείωσε σε 21-24 για να έρθει ξανά η Ζάβου και να κάνει με επιθετικό χτύπημα το 21-25 δίνοντας στην ομάδα της μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας.

Η ομάδα της Τρίπολης είχε 92 κερδισμένους πόντους έναντι 85 της Ναυπάκτου, 42 πόντους επίθεσης έναντι 38 , 6 μπολκ έναντι 5 , 11 άσσους έναντι 16 και πήρε 33 πόντους από λάθη της αντιπάλου ομάδας έναντι 26. Η Ζάβου ήταν πρώτη σκόρερ με 18 πόντους έχοντας 17 πόντους επίθεση και έναν άσσο, την ακολούθησε η Νικητοπούλου με 9 πόντους με 4 πόντους επίθεσης 2 άσσους και 3 μπλοκ, η Πεντεφούντη με 7 πόντους έχοντας 3 πόντους επίθεσης και 4 άσσους, η Μητσοπούλου με 6 πόντους με 5 πόντους επίθεσης και 1 μπλοκ, η Καλόμαλου με 6 με 4 πόντους επίθεσης έναν άσσο και ένα μπλοκ, η Μπιρμπίλη με 6 πόντους με 4 πόντους επίθεσης 1 άσσο και ένα μπλοκ, η Χρονοπούλου Σήλια με 5 πόντους και οι 5 πόντοι επίθεσης και τέλος η Σενγκέργκι είχε 2 πόντους από άσσους. Στις άμυνες πρώτη ήταν η Σενγκέργκι με 17 , ακολούθησαν η Ζάβου με 16, η Μπιρμπίλη και Νικητοπούλου από 10 η κάθε μια , η Χρονοπούλου Σήλια με 8, Πεντεφούντη και Κυριαζή από 5 , η Μητσοπούλου 4 η Καλόμαλου 2.

ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: (Χρονόπουλος Γιώργος) ΠΕΝΤΕΦΟΥΝΤΗ, ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ, ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΡΑΛΕΚΑ, ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ Ι. ΣΕΝΓΚΕΡΓΚΙ, ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΖΑΒΟΥ, ΚΥΡΙΑΖΗ, ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ , ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ Σ.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: (Τσακανίκας Κων/νος) ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΤΣΑΜΠΑ, ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΝ,ΜΠΑΛΗ, ΝΑΚΗ, ΠΕΛΕΚΗ, ΡΟΥΣΤΕΜΗ, ΣΤΑΜΑΤΗ, ΣΧΙΖΑ, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΦΑΣΟΥΛΗ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τουρισμός για Όλους 2024: Παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις

Μέχρι τις 8 Απριλίου έλαβε παράταση η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο...

Κορινθία: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (28.3.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς...

Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών appeared first on .
Μετάβαση στο περιεχόμενο