Βράβευση 1ου Γυμνασίου Τρίπολης απο τον Όμιλο Unesco Πειραιώς και το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art με πολύ χαρά υποστήριξε το project ομάδας μαθητών του 1ου Γυμνασίου Τρίπολης με θέμα ¨Travel Tripolis- Σχολικός Τουρισμός¨.

Πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό βίντεο με περιήγηση στα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της Τρίπολης και ήταν ένα κάλεσμα στους μαθητές της Ελλάδας αλλά και του Εξωτερικού να επισκεφτούν την ιστορική Τριπολιτσά.

Σήμερα στο 1ο Γυμνάσιο Τρίπολης μετά τον αγιασμό πραγματοποιήθηκε η βράβευση των μαθητών και των καθηγητών που συμμετείχαν στην εργασία από την Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου UNESCO Πειραιώς  και Νήσων και της International Action Art  κ. Βάλια Αμπατζή.
Επίσης στην τελετή παρευρέθηκε ο Διευθυντής του Πολεμικού Μουσείου Παράρτημα Τρίπολης Σμήναρχος Φωτόπουλος Δημήτρης όπου ευχαρίστησε τους συντελεστές του project ¨Travel Tripolis- Σχολικός Τουρισμός¨ για την προβολή του Μουσείου και επίδωσε αναμνηστικό στα μέλη της ομάδας που υλοποίησε την εργασία αυτή.

Η κ. Αμπατζή μετέφερε τις ευχές του Προέδρου του Ομίλου UNESCO Πειραιώς  και Νήσων και της International Action Art  κ. Ιωάννη Μαρωνίτη , τόνισε δε0 στο χαιρετισμό της την εξαιρετική συνεργασία των μαθητών όπου τα πλάνα τους και οι εικόνες που συμπεριέλαβαν στο βίντεο ταξίδεψαν στις 53 χώρες παραρτήματα της International Action Art.

Η εργασία αυτή ήταν Υπο την Αιγίδα του Ομίλου UNESCO Πειραιώς  και Νήσων και της International Action Art 

Οι συμμετέχοντες μαθητές του 1ου Γυμνασίου Τρίπολης του  project  ¨Travel Tripolis- Σχολικός Τουρισμός που βραβεύτηκαν είναι οι εξής:

Βερέμης Παναγιώτης

Γιαννόπουλος Χρήστος

Ευσταθιάδη Αγγελική

Καγιάννη Νάγια

Κακούτης Λεωνίδας

Καούρ Σούκμεν

Καρατζιά Παναγιώτα

Βασιλείου Ανδρέας

Και οι εκπαιδευτικοί:

Γκόνου Μαρίας

Ζιαζιά Φωτεινής

Κοζή Σοφίας

Κουτσούκου Ευαγγελίας

Νικολοπούλου Χρυσούλας

Παπαπαναγιώτου Αθανάσιου

Σαμπράκου Αθανασίας

Στον αγιασμό  παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Στέφανος Χατζόπουλος , ο Σύμβουλος Παιδαγωγικής Ευθύνης του 1ου Γυμνασίου Τρίπολης Νικόλαος Χριστόπουλος  και ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Καραλής όπου και βοήθησαν στην βράβευση.

Η τελετή έκλεισε με την βράβευση του 1ου Γυμνασίου Τρίπολης τόσο από τον Όμιλο  UNESCO Πειραιώς  και Νήσων και International Action Art όσο και από το Πολεμικό Μουσείο – Παράρτημα Τρίπολης με ευχές για καλή σχολική χρονιά.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο