Μεγάλη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στην Τρίπολη (pics-vid)

Αυγούστου 31, 2022
Ξεσήκωσε το κοινό της Τρίπολης με την φωνή του ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος ο οποίος βρέθηκε στην πλατεία Πετρινού, το βράδυ της Τετάρτης 31 Αυγούστου.

Ο καλλιτέχνης ερμήνευσε παλιές και νέες επιτυχίες του, διασκεδάζοντας τους εκατοντάδες θαυμαστές του, που ήρθαν για να τον απολαύσουν.

Ο Γιάννης Πλούταρχος ανεβαίνοντας στη σκηνή, ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στη συναυλία καθώς και τον Δήμο Τρίπολης για την πρόσκληση.

DSC 0521

Στη συνέχεια, με γνωστά του τραγούδια όπως το «αχ κορίτσι μου», «μόνος μου» «πουθενά δεν θα υπάρχω» έδωσε μια ευχάριστη νότα στην πλατεία κάνοντας τον κόσμο να χορεύει και να τραγουδά.

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Λευκής Νύχτας που διοργανώθηκε από τον Δήμο Τρίπολης, τον Εμπορικό Σύλλογο, τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου και την Ένωση Ξενοδόχων και σκοπό έχει να τονώσει την αγορά μέσα από τις εκπτώσεις που πραγματοποιούνται.

DSC 0523

Η εκδήλωση, συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα, ενώ σε λίγο θα ανέβουν στη σκηνή τα παιδιά του Γιώργος και Κατερίνα Κοκοσαίου που θα τραγουδήσουν γνωστές επιτυχίες του τραγουδιστή.

Τελευταία τροποποίηση στις 31 Αυγούστου 2022 %23:%Αυγ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia