Ιουνίου 09, 2016

Κόντρα Παυλή - Σμυρνιώτη με αιχμές για παραιτήσεις και κακοδιαχείριση

Κόντρα Παυλή - Σμυρνιώτη με αιχμές για παραιτήσεις και κακοδιαχείριση

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης ο κ. Σμυρνιώτης έκανε μια ερώτηση στο δήμαρχο κ. Δ. Παυλή για το θέμα με τον πολίτη ο οποίος κατηγόρησε τον δήμαρχο για οικονομικά και προσωπικά του θέματα και τόνισε ότι ορισμένα ΜΜΕ ζητούν από τον δήμαρχο αλλά και από το Δημοτικό Συμβούλιο ώσπου να ξεκαθαριση  το θέμα να μην ασκεί τα καθήκοντά του ο κ. Παυλής.

Ο κ. Παυλής είπε ότι κάποιοι δείχνουν ιδιετερο ενδιαφέρον για το μέλλον του αλλά πρέπει να ενημερωθούν ότι η θητεία του θα διαρκέσει μεχρει το τέλος.

Ξέρω πολύ καλά τι συμφέροντα εξυπηρετούν όλοι αυτοί και δεν είναι τωρινό το θέμα.

Το ζήτημα είναι στο στάδιο της προκαταρτικής εξέτασης και δεν γίνετε να αναφερθούμε σε περισότερα πράγματα.

Όταν ολοκληρωθεί αυτή η ιστορία θα δείτε ποια είναι η αλήθεια σε αυτή την ιστορία.

Αν ο Παυλής Δημήτρης δεν ήταν δήμαρχος ελάχιστοι θα είχαν ασχοληθεί. Αυτό το θέμα θα κλείσει δικαστικά πολύ γρήγορα. Το τι είναι ο καθένας μας έχει δώσει δέματα γραφής 30-40 χρόνια σε αυτή την πόλη. Οι οποίες κατηγορίες δεν αφορούν χρήματα ή συναλλαγές που έχουν σχέση με το δήμο ή με το δημόσιο χρήμα. Δεν είναι το μοναδικό θέμα περιμένω να ακούσω κι άλλα στο μέλλον.   

  Να δούμε τώρα που θα πάνε άλλοι για κακοδιαχείριση δημόσιου χρήματος και είναι παρόντες εδώ μέσα!«Αυτό στο οποίο αναφέρομαι, παρ' ότι έχει να κάνει με τον Δήμο, δεν το λέω επειδή είναι δουλειά της Δικαιοσύνης. Εγώ τα πορίσματα τα έχω εδώ και δεν αφορούν στην ΚΕΔΗΤ, αλλά άλλα πράγματα τα οποία έχουν βγει από έλεγχο. Κάποιοι άλλοι πρέπει να αγωνιούν.»

Τελειώνοντας ο κ. Παυλής είπε ότι σε επόμενη συνεδρίαση θα αποκαλύψει σκάνδαλα σπατάλης δημόσιου χρήματος από προηγούμενη διοίκηση της ΔΕΥΑΤ.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia