ΑρχικήΑΡΚΑΔΙΑΔήμος ΤρίποληςΕπιμελητήριο Αρκαδίας: Διπλή και αναβαθμισμένη η φετινή «Λευκή Νύχτα»

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Διπλή και αναβαθμισμένη η φετινή «Λευκή Νύχτα»

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνουν οι προηγούμενες εκδηλώσεις της «Λευκής Νύχτας» και τα μεγάλα που αποκόμισαν ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης, ο Δήμος Τρίπολης, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης, η Ομοσπονδία Επαγγελμάτων, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας ( ), η Ένωση Αρκαδίας και ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου, προγραμματίζουν τη φετινή οργάνωση της διπλής «Λευκής Νύχτας» 30 και 31 Αυγούστου 2022.

Την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Τρίπολης που Κώστα Τζιούμη, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Τρίπολης, συνάντηση των συνδιοργανωτών φορέων του θεσμού της «Λευκής Νύχτας» .

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής και ο Πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης, κ. Θέμης Ζούζουλας, προκειμένου να συζητηθεί η διοργάνωση της διπλής «Λευκής Νύχτας».

Στη διάρκεια της συνάντησης, αποφασίστηκαν οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης, με κύριο άξονα την ενίσχυση της επισκεψιμότητας των επιχειρήσεων της Τρίπολης και των γύρω περιοχών, με τις επιχειρήσεις να προσφέρουν ελκυστικές τιμές και εκπτώσεις, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιείται πλήθος μουσικών, ψυχαγωγικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Την Τρίτη 30 Αυγούστου , τα καταστήματα που θα είναι ανοιχτά από τις 10 πμ έως τις 12 μμ συνεχόμενα, παρέχοντας μεγάλες προφορές, κεράσματα, happenings και δώρα. Νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας οι Dj’ θα παίζουν μουσική και θα ενημερώνονται για τις προσφορές των καταστημάτων.

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου οι προσφορές και τα events συνεχίζονται από τις 10 πμ εώς τις 12 μμ συνεχόμενα. Το βράδυ το αγαπημένο και γνωστό συγκρότημα «Μέλισσες» , που προσκάλεσε τον Δήμο Τρίπολης, θα «βουίζουν» τις επιτυχίες τους στη μεγάλη συναυλία που θα δώσουν στην Πλατεία Πετρινού .

Μετάβαση στο περιεχόμενο