Καραλής: Σε 4 προσλήψεις θα προχωρήσει το ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης.

Ομόφωνη απόφαση έλαβε η Διοίκηση του ΝΠΔΔ Τρίπολης για την υλοποίηση του προγράμματος για την δημιουργική απασχόληση παιδιών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, την ανάπτυξη δράσεων για τη λήψη μέτρων εναρμόνισης επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων και με στόχο:

α) Τη διευκόλυνση της απασχόλησης ευπαθών ομάδων γυναικών αλλά και του συνόλου των εργαζομένων γυναικών στα όρια του Δήμου Τρίπολης

β) Την αντιμετώπιση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες, στις οποίες οι μητέρες εργάζονται λόγω της οικονομικής κρίσης,

Για υλοποίηση του προγράμματος θα κάνει πρόσληψη 4 ατόμων με ειδικότητες:

1.Ενός ατόμου (1) Π.Ε. αποφοίτου Παιδαγωγικής Σχολής

2.Ενός ατόμου (1) Π.Ε. πτυχιούχου σχολών Φυσικής Αγωγής

3.ενός ατόμου (1) ΠΕ Εικαστικού και ελλείψει αυτού ενός ατόμου (1) ΠΕ Παιδαγωγού

4.ενός ατόμου (1) ΠΕ Θεατρολόγου, και ελλείψει αυτού ενός ατόμου (1) ΠΕ Παιδαγωγού.

Η πρόσληψη θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Νόμου 3584/2007 για δύο μήνες και δεν θα καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες άλλων υπηρεσιών του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης.

Οι προσληφθέντες θα απασχολούνται αποκλειστικά και πλήρως στη λειτουργία της δομής και η πρόσληψή τους θα έχει χαρακτήρα εποχικό, ενώ θεωρείται και κατεπείγουσα λόγω του συγκεκριμένου σύντομου διαστήματος της απασχόλησης.

Σε περίπτωση που η τελική ζήτηση είναι χαμηλότερη, θα λειτουργήσουν λιγότερα τμήματα από τα προβλεπόμενα, και θα προσληφθούν όσοι εργαζόμενοι απαιτούνται για την λειτουργία των τμημάτων που θα δημιουργηθούν, ώστε να συμπληρώνεται πλήρες ωράριο για κάθε απασχολούμενο. Στην περίπτωση που οι αιτήσεις και η πραγματική ζήτηση δεν φθάσει τουλάχιστον στον αριθμό των 35 συμμετεχόντων το πρόγραμμα δεν θα υλοποιηθεί.

 Για την αντιμετώπιση της ανωτέρω δαπάνης έχει προβλεφτεί σχετική πίστωση στον προϋπολογισμό του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης οικ. έτους 2016 στον Κ.Α. 15.6041.0003με τίτλο
«Τακτικές αποδοχές προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης παιδιών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Τρίπολης» πίστωση 10.500,00€ και στον 15.6054.0002 «εργοδοτικές εισφορές υπερ ΙΚΑ» πίστωση 2.500,00€.

Θεόδωρος Καραλής
Πρόεδρος
ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης.

 

Πρόσληψη προσωπικού με δίμηνο απασχόληση για κάλυψη εκτάκτων και κατεπειγουσών αναγκών στο ΝΠΔΔ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Πιάνα Αρκαδίας

Το Σάββατο 30/03/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 28 Μαρτίου

Του Αποστόλου και Μάρτυρος Ηρωδίωνος επισκόπου Πατρών και του...

Κατώτατος μισθός: Αυξάνεται από 1η Απριλίου

Ζήτημα ημερών είναι πλέον η ανακοίνωση της αύξησης απολαβών που θα...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Γορτυνία

Την Παρασκευή 29/03/2024 λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του...
Μετάβαση στο περιεχόμενο