Στο Λεβίδι η προσωρινή απόθεση των στερεών αποβλήτων με απόφαση Παυλή

Φεβρουαρίου 12, 2015
Με απόφαση Δημάρχου και για επιτακτικούς λόγους δημόσιας υγείας, προστασίας του περιβάλλοντος και πρόληψης από επικίνδυνη ρύπανση όρισε ως χώρο προσωρινής απόθεσης και μελλοντικής μεταφόρτωσης των αστικών στερεών αποβλήτων το δημοτικό χώρο που βρίσκεται στη θέση «Μαγούλα», Τοπικής Κοινότητας Λεβιδίου.

Σύμφωνα με την απόφαση: Για επιτακτικούς λόγους δημόσιας υγείας, προστασίας του περιβάλλοντος και πρόληψης από επικίνδυνη ρύπανση:
Ορίζουμε ως χώρο προσωρινής απόθεσης και μελλοντικής μεταφόρτωσης των αστικών στερεών αποβλήτων (ΑΣΑ), που συλλέγονται από τα απορριμματοφόρα και τα φορτηγά οχήματα του Δήμου Τρίπολης και από τις συμβεβλημένες με το Δήμο Τρίπολης επιχειρήσεις αποκομιδής αστικών στερεών αποβλήτων (Α.Σ.Α.), το δημοτικό χώρο που βρίσκεται στη θέση «Μαγούλα», έκτασης 14.952,94 τ.μ., εκτός σχεδίου της
Τοπικής Κοινότητας Λεβιδίου, σε απόσταση 2.600 μέτρων από αυτήν, χώρο ο οποίος λειτουργούσε ως ΧΑΔΑ μέχρι και σήμερα, για χρονικό διάστημα έως την ισχύ της έκτακτης ανάγκης.
Ο Δήμος αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης των όρων προστασίας του χώρου από πυρκαγιές κ.λ.π. και τη μεταφόρτωση των απορριμμάτων στο χώρο όπου θα λειτουργήσει η ενδιάμεση ολοκληρωμένη προσωρινή διαχείρισή τους, μόλις εγκριθεί η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά στη θέση Μεγαβούνι, εκτός σχεδίου της Τ.Κ. Βαλτετσίου του Δήμου μας.

Τελευταία τροποποίηση στις 12 Φεβρουαρίου 2015 %13:%Φεβ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia