Eργασίες διαμόρφωσης των χώρων της Έκθεσης και της Εμποροπανήγυρης Τεγέας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει -με κάθε δυνατό τρόπο- την Έκθεση και την Εμποροπανήγυρη Τεγέας που επανέρχονται ύστερα από τρία χρόνια, εξαιτίας των περιορισμών που ίσχυσαν για την πανδημία του κορωνοϊού.

Μηχανήματα του Δήμου Τρίπολης προχώρησαν σε εργασίες διαμόρφωσης των χώρων όπου θα διοργανωθεί η Έκθεση και η Εμποροπανήγυρης, από τις 14 ως τις 21 Αυγούστου 2022.

Ο Δήμος Τρίπολης, επίσης , συμμετέχει στην Έκθεση με δικό του, μεγάλο περίπτερο, το οποίο θα διαφημίσει την περιοχή μας σε χιλιάδες επισκέπτες.

Επιπλέον, στα πλαίσια της εμποροπανηγύρεως, συνδιοργανώνει με τον Τεγεατικό Σύνδεσμο πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, σημειώνει: «Είναι εξαιρετικά σημαντικό, ένας θεσμός που έχει ταυτιστεί με την περιοχή μας, μια Έκθεση με απήχηση έξω από τα στενά γεωγραφικά όρια της περιοχής μας, να επανέρχεται δυναμικά.

Με όλες τις δυνάμεις του, ο Δήμος Τρίπολης, αποφάσισε να στηρίξει την Έκθεση της Τεγέας που τόσο έλειψε τα προηγούμενα χρόνια, λόγω της πανδημίας.
Σε όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, ο Δήμος Τρίπολης θα είναι εκεί και θα προβάλλει τις ομορφιές και τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας.

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στον Τεγεατικό Σύνδεσμο που είναι ο διοργανωτής της Έκθεσης».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο