Νοεμβρίου 30, 2020

Κώστας Τζιούμης: Μετα τις αντιδράσεις του κόσμου αλλάζουν τα δεδομένα για τους πρόσφυγες στην Αρκαδια

Ιουνίου 02, 2016

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης Τρίπολη Αύριο Κώστας Τζιούμης στην οποία μίλησε για όσα έγιναν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα την εγκατάσταση προσφύγων στην Τρίπολη.

Μίλησε ακόμα για την πρόσκληση ενδιαφέροντος που ο Δήμος έχει έκδοση προς φορείς και πολίτες ώστε να υποβάλουν τις προτάσεις τους για την εύρεση του καταλληλότερου χώρου που θα παραχωρηθεί για όσο διάστημα χρειαστεί.


Ο Κώστας Τζιούμης ανεφερε ότι ο κόσμος κατάλαβε πολύ καλά πόσοι πρόσφυγες θα έρχονταν στην Τρίπολη και πως μετά από συναντήσεις ο αριθμός μειώθηκε στους 500 συνολικά για το Νομό Αρκαδίας.

 
Μετα τις αντιδράσεις του κόσμου αλλάζουν τα δεδομένα και γίνετε αναφορά πως ποτέ δεν μίλησε κανείς για 1500 πρόσφυγες.

Ο κάθε πολίτης καταλαβαίνει τι έχει γίνει, ενώ αναφερόμενος στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης είπε πως δεν είναι αποδεκτό κανένα τελεσίγραφο από την κυβέρνηση για τον χώρο εγκατάστασης προσφύγων. "Θα ξεκινήσουμε την αναζήτηση νέων χώρων από το μηδέν. Έχουμε απορρίψει το ενδεχόμενο στέγασης των προσφύγων στη ΒΙ.ΠΕ", τόνισε ο Κώστας Τζιούμης.

Στη συνέχεια έγινε αναφορά στην ανακοίνωση του Δήμου Τρίπολης για την κατάθεση προτάσεων για νέους χώρους.

"Ο Δήμος πρέπει να αποσύρει την ανακοίνωση, γιατί περιλαμβάνει κάποιες λεπτομέρειες με τις οποίες, μπορεί να αποκλειστεί κάποιος χώρος, ο οποίος μπορεί να κρινόταν κατάλληλος αλλά να είναι λίγο μικρότερος από τα τετραγωνικά, που αναφέρονται στην συγκεκριμένη ανακοίνωση", τόνισε ο κ.Τζιούμης.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2016 17:19

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia