Κώστας Τζιούμης: Μετα τις αντιδράσεις του κόσμου αλλάζουν τα δεδομένα για τους πρόσφυγες στην Αρκαδια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης Τρίπολη Αύριο Κώστας Τζιούμης στην οποία μίλησε για όσα έγιναν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα την εγκατάσταση προσφύγων στην Τρίπολη.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/sRMpiENgU1g” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Μίλησε ακόμα για την πρόσκληση ενδιαφέροντος που ο Δήμος έχει έκδοση προς φορείς και πολίτες ώστε να υποβάλουν τις προτάσεις τους για την εύρεση του καταλληλότερου χώρου που θα παραχωρηθεί για όσο διάστημα χρειαστεί.

Ο Κώστας Τζιούμης ανεφερε ότι ο κόσμος κατάλαβε πολύ καλά πόσοι πρόσφυγες θα έρχονταν στην Τρίπολη και πως μετά από συναντήσεις ο αριθμός μειώθηκε στους 500 συνολικά για το Νομό Αρκαδίας.

 
Μετα τις αντιδράσεις του κόσμου αλλάζουν τα δεδομένα και γίνετε αναφορά πως ποτέ δεν μίλησε κανείς για 1500 πρόσφυγες.

Ο κάθε πολίτης καταλαβαίνει τι έχει γίνει, ενώ αναφερόμενος στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης είπε πως δεν είναι αποδεκτό κανένα τελεσίγραφο από την κυβέρνηση για τον χώρο εγκατάστασης προσφύγων. “Θα ξεκινήσουμε την αναζήτηση νέων χώρων από το μηδέν. Έχουμε απορρίψει το ενδεχόμενο στέγασης των προσφύγων στη ΒΙ.ΠΕ”, τόνισε ο Κώστας Τζιούμης.

Στη συνέχεια έγινε αναφορά στην ανακοίνωση του Δήμου Τρίπολης για την κατάθεση προτάσεων για νέους χώρους.

“Ο Δήμος πρέπει να αποσύρει την ανακοίνωση, γιατί περιλαμβάνει κάποιες λεπτομέρειες με τις οποίες, μπορεί να αποκλειστεί κάποιος χώρος, ο οποίος μπορεί να κρινόταν κατάλληλος αλλά να είναι λίγο μικρότερος από τα τετραγωνικά, που αναφέρονται στην συγκεκριμένη ανακοίνωση”, τόνισε ο κ.Τζιούμης.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο