ΑρχικήΑΡΚΑΔΙΑΔήμος ΤρίποληςΈντονη διαμαρτυρία του Δήμου για τις ενέργειες που έχουν γίνει από μέρους...

Έντονη διαμαρτυρία του Δήμου για τις ενέργειες που έχουν γίνει από μέρους των αρμόδιων φορέων για την αντιμετώπιση του προσφυγικού

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις και αποφάσεις που έχουν παρθεί για την αντιμετώπιση του προσφυγικού, ερήμην του Δήμου Τρίπολης, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής συγκάλεσε διαδοχικές συσκέψεις με φορείς, όπως: Διοίκηση Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης, Επιμελητήριο Αρκαδίας, ΠΑ.Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ, Πολεμική Αεροπορία.

Στη συνέχεια αφού κάλεσε τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων τους οποίους και ενημέρωσε για όσα στοιχεία είχε στη διάθεσή του, αποφασίστηκε να γίνουν άμεσες ενέργειες επικοινωνίας με τα Υπουργεία Εσωτερικών και Εθνικής Άμυνας, θέλοντας να εκφράσουμε εντόνως τη διαμαρτυρία μας για παντελή ενημέρωση του Δήμου, για τις ενέργειες που ως σήμερα έχουν γίνει από μέρους των αρμόδιων φορέων και Υπουργείων, απαιτώντας να δοθούν διευκρινίσεις σε φλέγοντα ζητήματα και ερωτήματα, καθώς υπάρχουν πολλά κενά σημεία και απορίες. Ο παραγκωνισμός και η απαξίωση του δήμου σε όλο αυτό το διάστημα, μέχρι της λήψης των όποιων αποφάσεων είναι χαρακτηριστικός και επιλήψιμος.

Επίσης αποφασίστηκε η σύγκλιση έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης, όπου θα συζητηθεί το συγκεκριμένο μοναδικό θέμα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο