91 Χρόνια Αστέρας: Η ιστορία έχει αρχή, η ιστορία δεν έχει τέλος! (vid)

Μαρτίου 26, 2022
Το μήνυμα του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργου Μποροβήλου για τη συμπλήρωση 91 χρόνων του συλλόγου.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

"Τα 91 χρόνια ιστορία που σήμερα συμπληρώνει ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ έχουν δύο σταθμούς ορόσημα. Ο ένας είναι η ημερομηνία ίδρυσής του, 26 Μαρτίου 1931. Τότε που η ιστορία άρχισε να γράφεται. Ο δεύτερος είναι τότε που η ιστορία άρχισε να αλλάζει. Με τον ερχομό του κ. Δημήτρη Μπάκου και του κ. Γιάννη Καϋμενάκη. Τότε που αυτό που σήμερα λέμε Χρόνια Πολλά για την ομάδα μας μετατράπηκε σε Χρόνια Καλά!

Οι δύο αυτοί άνθρωποι άλλαξαν την ποδοσφαιρική ιστορία του ΑΣΤΕΡΑ, προσωπικά πιστεύω ότι άλλαξαν και την ιστορία του τόπου, αλλά σε κάθε περίπτωση δημιούργησαν και εξακολουθούν να δημιουργούν μια νέα εποχή για τον αθλητισμό της περιοχής μας. 

Μαζί τους ο ΑΣΤΕΡΑΣ μεγάλωσε, όχι απλώς σε χρόνια, αλλά σε όλα τα επίπεδα. Την προσπάθεια, την επένδυση, τον κόπο και το όραμα, λοιπόν, του κ. Καϋμενάκη και του κ. Μπάκου όλοι εμείς στην ομάδα φιλοδοξούμε καθημερινά να προστατεύουμε, αλλά και να εξελίσσουμε για να συνεχίσουμε να δίνουμε χρόνια και επιτυχίες στον ΑΣΤΕΡΑ μας. 

Φτάσαμε στα 91. Κυρίως, όμως, φτάσαμε ο σύλλογός μας να βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους της Ελλάδας και εδώ και 15 χρόνια να αγωνίζεται ανελλιπώς στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου ως ο μοναδικός εκπρόσωπος ολόκληρης της Πελοποννήσου. Αυτό για εμάς αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή. Και ταυτόχρονα, τη μεγαλύτερη δικαίωση.

Χρόνια Πολλά στον ΑΣΤΕΡΑ μας.

Η ομάδα μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται για υψηλούς στόχους και ασφαλώς θα συνεχίσει να βαδίζει στον δικό της μοναδικό δρόμο!

Τελευταία τροποποίηση στις 26 Μαρτίου 2022 %12:%Μαρ

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia