Μαΐου 06, 2016

Δημήτρης Παυλής: Δεν πρόκειται εγώ να αυξήσω τα δημοτικά τέλη 4 φορές για να ικανοποιήσω το ΣΔΙΤ

Με απόντα αρκετά μέλη πραγματοποιήθηκε στο παλιό Δημαρχείο της Τρίπολης το απόγευμα της Πέμπτης 5 Μαΐου, συνεδρίαση του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου.

Σκοπός της έκτακτης συνεδρίασης των μελών του ΦΟΔΣΑ ήταν να ληφθεί μία συλλογική απόφαση, εν όψει της συνάντησης των 26 Δημάρχων της Πελοποννήσου, το πρωί της Παρασκευής στο Μέγαρο Μαξίμου με τη Διυπουργική Επιτροπή.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής ανέφερε ότι η συνάντηση αύριο γίνεται επειδή το ζήτησαν οι 5 μεγάλοι Δήμοι της Πελοποννήσου, όμως η Διυπουργική Επιτροπή Μεγάλων Έργων αποφεύγοντας κάθε συζήτηση ζήτησε να παραβρεθούν και οι 26 δήμαρχοι.

Υπάρχει εναλλακτική πρόταση για τα απορρίμματα και μπορώ να την παρουσιάσω ανά πάσα στιγμή αλλά δεν είχαν το θάρρος να δεχτούν τον Δήμαρχο Τρίπολης και τους μελετητές του.

Χρειάζεται η ολοκλήρωση των τοπικών σχεδίων των δήμων μέσα στις επόμενες δέκα με δεκαπέντε μέρες έτσι ώστε να δοθούν στον μελετητή ώστε να δοθεί γρήγορα απάντηση ότι οι δήμοι είναι ικανοί να συντάξουν τον ΠΕΣΔΑ.

''H όποια απόφαση είναι στα χέρια των τοπικών συμβουλίων και του ΦΟΣΔΑ"

''Θα διαχειριστώ μόνος μου τα απορρίμματα του Δήμου Τρίπολης και δεν θέλω ούτε ένα ευρώ από το κράτος"

"Είμαι κάθετος. Διαχείριση θα κάνω μόνος μου και δεν θέλω χρήματα από το Κράτος. Θέλω όμως δίπλα μου την Γορτυνία και την Μεγαλόπολη στο κομμάτι της προσωρινής διαχείρισης''

Πρέπει να τελειώνουμε με αυτό το παιχνίδι, είμαστε ικανοί και θα το αποδείξουμε πρέπει όμως να μας αφήσουν να κάνουμε τη δουλειά μας.

Δεν πρόκειται εγώ να αυξήσω τα  δημοτικά τέλη 4 φορές για να ικανοποιήσω το ΣΔΙΤ, αυτό δεν θα γίνει ποτέ.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Μαΐου 2016 07:58

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia