Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ Παυλής επισκέφτηκε το σπιτάκι του Δήμου με τις λαμπάδες στην πλατεία Άρεως.

Απριλίου 26, 2016
Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ Παυλής επισκέφτηκε το σπιτάκι του Δήμου με τις λαμπάδες στην πλατεία Άρεως και συνομίλησε με τους μικρούς φίλους που κατασκεύαζαν τις δικές τις λαμπάδες.

"Δημιουργήσαμε ένα εργαστήρι για τα παιδιά. Για το παιδί η λαμπάδα είναι κάτι πολύ σπουδαίο και γι΄ αυτό θέλαμε να τους δείξουμε πως μπορούν να δημιουργήσουν την δική τους ξεχωριστή λαμπάδα"
Ο Δήμος   Τρίπολης  αυτό  που  μπορεί  να  δώσει  είναι  να  διοργανώνει  τέτοιες εκδηλώσεις  έτσι  ώστε  να συμμετάσχουν όλοι.

Οι  εκδηλώσεις  του Δήμου  Τρίπολης  διεξάγονται  κανονικά και  την Κυριακή  του  Πάσχα στην  Πλατεία  Άρεως  θα στηθούν ψησταριές όπου θα ξεκινήσει το γλέντι.
Επίσης  ψησταριές  θα υπάρχουν σε πολλά σημεία  της  πόλης που διοργανώνονται από Συλλόγους  και ιδιώτες  που  θέλουν  να  αναβιώσουν  το έθιμο του ψησίματος του οβελία.  
Τα σημεία στα οποία θα στηθούν οι ψησταριές στην Τρίπολη θα είναι:    Πλατεία Άρεως  
    Πάρκο φιλόδεντρων
    Πλατεία Βαλτετσίου στη παλαιά λαϊκή αγορά
    Περιοχή Αγίου Τρύφωνα στο πάρκο  πίσω  από το 3ο δημοτικό
    Περιοχή  Μεταμόρφωσης πίσω από την Αστυνομία  στην παιδική χαρά δίπλα στο γήπεδο  του μπάσκετ.

Tην Κυριακή το βράδυ  θα έχει ψησταριά στην πλατεία Φιλικών όπου εκεί  θα  γίνει  και  το  κάψιμο  του  Ιούδα αλλά και την Δευτέρα του  Πάσχα  θα  υπάρχουν  ψησταριές στην  Αγία  Τριάδα   στου  Σέχι και  στην πλατεία  Μπασιάκου.

Προσθήκη σχολίου

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

  • 28 Νοε

    ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΣΟΦΙΑ

    ΤΡΙΠΟΛΗ | Εθνικής Αντιστάσεως 40-42

    08:30 - 08:30 (Επ.), τηλ.: 2710222065

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia