Κώστας Τζιούμης: «Στόχος μας το 2022 να είναι ακόμα μια δημιουργική χρονιά για τον Δήμο Τρίπολης»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου Τρίπολης, για το 2022 έκοψε ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης, το πρωί του Σαββάτου, στο παλαιό Δημαρχείο της πόλης.

Στο μήνυμά του, ο Δήμαρχος σημείωσε: «Το 2021 τελείωσε χθες. Μια χρονιά δύσκολη, που χαρακτηρίστηκε κυρίως από τα προβλήματα της πανδημίας. Για τον Δήμο μας όμως ήταν μια χρονιά δημιουργική, με προσπάθεια όλων μας, όχι μόνο των αιρετών, αλλά και των υπαλλήλων του Δήμου.
Αρκετά έργα προχώρησαν και κάποια ολοκληρώνονται το επόμενο διάστημα.

Ήρθε το 2022 με έξαρση της πανδημίας, ελπίζουμε όμως ότι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, διότι φαίνεται ότι είναι πιο ήπια η νόσηση και η έξαρση της θα διαρκέσει λιγότερο, όπως λένε οι ειδικοί επιστήμονες.

Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Το 2022 έχουμε προετοιμάσει πολλά νέα έργα, με κυριότερο τις επόμενες ημέρες αυτό της πλατείας Αγίου Βασιλείου, ένα έργο εμβληματικό. Είναι αδήριτη ανάγκη να αλλάξει η εικόνα της περιοχής και μετά τις γιορτές θα εγκατασταθεί ο εργολάβος για να προχωρήσουν τα έργα της ανάπλασης. Όταν ολοκληρωθεί η πλατεία, θα αλλάξει η εικόνα της πόλης μας, θα αναβαθμιστεί η περιοχή, θα αποκτήσει μεγαλύτερη εμπορική αξία κάτι που είναι μια καλή ευκαιρία για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις.

Είναι πολλά τα έργα που θα ξεκινήσουν το 2022 και κάνουμε προσπάθειες να εντάξουμε και άλλα.Στόχος μας είναι το 2022 να είναι μια δημιουργική χρονιά, όπως ήταν και το 2020 και το 2021.

Όσον αφορά, τη δημοτική μας αρχή, ζητώ από όλους να συνεχίσουμε την προσπάθεια με το ίδιο κέφι και την ίδια όρεξη. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι αλλαγές που θα γίνουν σε θέσεις διοίκησης, αλλά αυτό δεν έχει καμία ιδιαίτερη σημασία. Όπως λειτουργήσαμε όλοι ως ομάδα, θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε, για να κάνουμε δουλειά και να διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας στις επόμενες εκλογές.
Εύχομαι σε όλους χρονιά πολλά, με υγεία, ευτυχία, χαρά, δημιουργικότητα και γενικώς να προσέχουμε την υγεία μας».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο