Κόντρα μεταξύ Βρέντα - Κάραλη με θέμα την εκπροσώπηση του Δήμου στο Μεσολόγγι

Απριλίου 25, 2016
Αναστάτωση προκλήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης όταν ο αντιδήμαρχος κ. Βρέντα μίλησε για δημοσιογράφους αλλά και πολιτικά πρόσωπα που προκάλεσαν με της συμπεριφορά τους στις εκδηλώσεις του Μεσολογγίου.

Ο κ. Βρέντας δεν αναφέρθηκε ονομαστικά σε κάποιον  όταν όλοι  όμως κατάλαβαν ότι αναφέρεται στον  κ. Καραλή γιατί αυτός ήταν που παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για την Έξοδο του Μεσολογγίου, ο κ Βρεντας  συνέχισε λέγοντας ότι οι δημοσιογράφοι που κάλυπταν την εκδήλωση περνούσαν μέσα από τα σύνολα εμποδίζοντας.

Ο δημοσιογράφος που κάλυπτε την εκδήλωση κ Γιώργος Μουστόγιανης, είπε ότι δεν έγινε κάτι για το οποίο θα έπρεπε να γίνει ολόκληρο ζήτημα και ότι όλα έγιναν σωστά.

ο κ.Καραλής απαντώντας είπε: «Εγώ πήγα επικεφαλής του Νομικού Προσώπου με τη Φιλαρμονική στο Μεσολόγγι. Θεωρώ ότι ήμουν τυχερός που είχαν μαζί μου δημοσιογράφους και κατέγραψαν τα πάντα.

Θέλω να ζητηθεί από τον Δήμαρχο του Μεσολλογίου να σας στείλει επιστολή όπου θα αξιολογεί την παρουσία μου. Αν ο δήμαρχος γράψει το παραμικρό για εμένα τότε θα παραιτηθώ. Αν όμως δεν προκύψει κανένα θέμα τότε θα πρέπει να παραιτηθεί άλλος και επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου.

Να αναφέρουμε πως ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ έδωσε στη δημοσιότητα και το μήνυμα που έστειλε προς τον Δήμαρχο Μεσολογγίου στο οποίο αναφέρει: "Δήμαρχε Μεσολογγιου κύριε Νίκο Καραπάνο καλό απόγευμα από Τρίπολη! Έχουμε Δημοτικό συμβούλιο τώρα και έγινε δημόσια καταγγελία στο συμβούλιο μας, πως εγώ ο Θεόδωρος Καραλής μαζί με την συνοδεία μου δημιουργήσαμε προβλήματα και πως περιτριγύριζα και ενοχλούσα τους προσκεκλημένους σας. Σε παρακαλώ Δήμαρχε θέλω να μας απαντήσεις εγγράφως και να διαβάσει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ενώπιον όλων. Θεωρώ πως κάποιοι με συκοφαντούν δημοσίως. 

Σε ευχαριστώ". 

Τελευταία τροποποίηση στις 26 Απριλίου 2016 %17:%Απρ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia