ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ – Σύλλογος ΑΜΕΑ Λακωνίας | Γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ

Στην πόλη της Σπάρτης μαζί με το Σύλλογο ΑΜΕΑ Λακωνίας το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ τίμησε την παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 3 Δεκεμβρίου.

 Η ετήσια γιορτή του Συλλόγου ΑΜΕΑ Λακωνίας πραγματοποιήθηκε σε εξοχικό κέντρο της Λακωνικής πρωτεύουσας με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Σπάρτης και το Επιμελητήριο Λακωνίας. 

Το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ήταν ένας από τους μεγάλους χορηγούς  και εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση από τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κ. Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο και τη Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ.Μαρία Κραμποβίτη.

Παρουσία όλων των τοπικών αρχών ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου κ. Νίκος Καραλής εξήρε το έργο που επιτελείται στο Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης τονίζοντας στην ομιλία του ότι τα ΑΜΕΑ της Πελοποννήσου είναι τυχερά που υπάρχει αυτό το Κέντρο στην καρδιά της Πελοποννήσου και συνέχισε: “στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ  οι υπηρεσίες αποκατάστασης και αποθεραπείας είναι υψηλού επιπέδου και το προσωπικό είναι άκρως εξειδικευμένο προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στα μέλη των τοπικών μας Συλλόγων ΑΜΕΑ Πελοποννήσου¨

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΜΕΑ Λακωνίας κ. Σταύρος Λαμπρινάκος ευχαρίστησε θερμά τη Διοίκηση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ τόσο για τη χορηγία της εκδήλωσης όσο και για το γεγονός ότι πάντα βρίσκεται με σεβασμό κοντά στα ‘Άτομα με Αναπηρία.

Στο μήνυμά της και αναφερόμενη στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία ( 3/12/21 ) η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη μεταξύ άλλων τόνισε:” Η δικιά μας καθημερινότητα έχει ταυτιστεί με την αναπηρία την οποία έχουμε αποδεχτεί πλήρως και τη σεβόμαστε απόλυτα. Εμείς δεν περιμένουμε την 3η του Δεκέμβρη για να γιορτάσουμε μαζί με τα Άτομα με Αναπηρία. Ειμαστε καθημερινά δίπλα τους και παλεύουμε μαζί τους για την ισοτιμία, την ισονομία και την προσβασιμότητά τους που δυστυχώς ακόμα και σήμερα δε θεωρούνται αυτονόητα. Ας είναι για όλους μας αυτή η παγκόσμια ημέρα ΑΜΕΑ μία ευκαιρία για σκέψη, προβληματισμό και αυτοκριτική. Μόνο έτσι μπορούμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά το αναπηρικό κίνημα της χώρας μας να πετύχει τους στόχους του”.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο