Ο Δήμος Τρίπολης συμμετείχε στην έκθεση, «Ελλάδος Γεύση»

Απριλίου 21, 2016
Ο Δήμος Τρίπολης συμμετείχε στην έκθεση, «Ελλάδος Γεύση», που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, από την Παρασκευή 15 Απριλίου έως την Δευτέρα 18 Απριλίου. Στο περίπτερο του Δήμου φιλοξενήθηκε η Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου.

Στο περίπτερο προβλήθηκαν, μέσω φωτογραφιών και βίντεο, αξιοθέατα και σημαντικοί προορισμοί του Δήμου μας, προϊόντα που παράγονται στον τόπο μας και διανέμονται ενημερωτικά φυλλάδια των ξενοδοχείων και καταλυμάτων.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής παρευρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης που έγιναν από τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού κ Δημήτρη Τρυφωνόπουλο, ο οποίος επισκέφθηκε το περίπτερο του Δήμου και αντάλλαξε απόψεις για θέματα Τουρισμού με τον Δήμαρχο, ο οποίος τον προσκάλεσε να επισκεφθεί την Τρίπολη για τον εορτασμό του Πάσχα.

Απ’ το περίπτερο πέρασαν πολλοί Αρκάδες και φίλοι της Αρκαδίας, όπου απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η Τρίπολη και η Αρκαδία, είναι έννοιες χαραγμένες έντονα στο μυαλό, στη καρδιά και στη συνείδησή μας. 

Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες αυτές τις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του Δήμου Τρίπολης και προσέφεραν δωρεάν τα προϊόντα τους για το περίπτερο μας.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia