Νέα σειρά εργαστηρίων για παιδιά: “Στων βιβλιοφάγων τη φυλή”

Η Κοιν.Σ.Επ. Τέχνης Ροή διοργανώνει μια σειρά αυτοτελών εργαστηρίων για παιδιά δημοτικού, με στόχο την προώθηση της φιλαναγνωσίας και της καλλιτεχνικής έκφρασης.

Το πρώτο εργαστήριο της σειράς είναι αφιερωμένo στον σπουδαίο εικονογράφο-συγγραφέα Eric Carle και θα γίνει θα γίνει στον φιλόξενο χώρο των The Mat – Στρίγκλες εν Δράσει, Φωτάκου 10, Τρίπολη, το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, στις 18:00μ.μ. Η διάρκεια του εργαστηρίου είναι δίωρη.

Για αρκετά χρόνια, ο Eric Carle εργάστηκε ως γραφίστας στη Νέα Υόρκη. Σχεδόν σαραντάρης, άρχισε να γράφει και να εικονογραφεί παιδικά βιβλία -ανάμεσά τους και το δημοφιλέστατο “Μια κάμπια πολύ πεινασμένη”, που μιλάει με λίγα λόγια -αλλά ποιητικά- για την αλλαγή και την ελπίδα. Όλα του τα βιβλία, που έχουν μεταφραστεί στις περισσότερες γλώσσες του κόσμου, έχουν σχέση με τη φύση, τα ζώα και την οικολογία.

Στων βιβλιοφάγων τη φυλή, το βιβλίο είναι μόνο η αφορμή… Αφορμή για διάβασμα, παιχνίδι, γέλιο, προβληματισμό, δημιουργία, έκφραση. Και το καλύτερο από όλα: Όλοι μπορούν να γίνουν μέλη!

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων εδώ:
https://forms.gle/62TW4xSoUrgbDqxPA

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο