• 29 Μάι

    ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΕΛΕΝΗΣ Π.

    ΤΡΙΠΟΛΗ | 28ης Οκτωβρίου 14

    08:30 - 08:30 (Επ.), τηλ.: 2710238588

Προσφορά 3+3 τόνων λαδιού στο κοινωνικό παντοπωλείο.

Απριλίου 12, 2016
Σήμερα Τρίτη 12 Απριλίου έγινε μια σημαντική προσφορά από το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Αικατερίνης Σταθοπούλου που πρόσφερε 3 τόνους λάδι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Τρίπολης

Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, πολιτισμού, κ. Σπύρος Βρέντας είπε πως ήταν μια εξαιρετική προσφορά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης. Την άλλη βδομάδα ο Δήμος Τρίπολης θα έχει άλλους 3 τόνους λάδι από το ίδιο ίδρυμα.

Μια πολύ σημαντική προσφορά για τις εποχές που διανύουμε είναι πολύ σημαντικό άνθρωποι οι οποίοι έχουν μεγάλη ανάγκη να μπορούν να βρουν αυτά τα αγαθά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Στη συνέχεια είπε πως το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα ανοίξει λίγο πριν το Πάσχα καθώς 7 Απριλίου ήταν η καταληκτική ημερομηνία για να ανοίξουν οι προσφορές. Επισήμανε πως όλο τον καιρό που ήταν κλειστό το Κοινωνικό Παντοπωλείο εξυπηρετούσαν τα άτομα που έχουν ανάγκη μέσω των προϊόντων της ΤΕΒΑ.

Από το Κοινωνικό παντοπωλείο, σύμφωνα με τον κ.Βρέντα εξυπηρετούνται 374 οικογένειες, ενώ καθημερινά γίνονται αιτήσεις οι οποίες ελέγχονται για να υπάρξουν και νέοι δικαιούχοι.

kinoniko pantopolio2

Τελευταία τροποποίηση στις 12 Απριλίου 2016 %16:%Απρ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia