Στις 17 Οκτωβρίου ο «3ος Μαινάλιος Δρόμος» υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης

Υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης, θα οργανωθεί ο “3ος Μαινάλιος Δρόμος”, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021, στη Μεταμόρφωση Αραχαμιτών.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Αραχαμιτιωτών «Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ», το Φινλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών και ο Σύνδεσμος Αραχαμιταίων Αθήνας.

Η διαδρομή του αγώνα είναι 14 χιλιόμετρα και η έναρξη θα γίνει στις 10.30 το πρωί της 17ης Οκτωβρίου.

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι και όλες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους (γεννηθέντες ≥2003) και έχουν πρόσφατα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που τους επιτρέπουν την συμμετοχή σε τέτοιου είδους αγώνες δρόμου. Όλοι οι συμμετέχοντες θα υπογράφουν Υπεύθυνη Δήλωση πριν τον αγώνα, ότι είναι καλά στην υγεία τους και συμμετέχουν στον αγώνα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με δική τους ευθύνη.

Θα λάβουν κύπελλο και τιμητικό μετάλλιο οι τρεις πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες στην γενική κατηγορία και τιμητικό κύπελλο σε όλες τις κατηγορίες. Επίσης θα δοθεί σε όλους αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο
του αγώνα.

Δηλώσεις Συμμετοχής (ατομικές): Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν καθότι το κόστος διεξαγωγής της διοργάνωσης θα καλυφθεί από ευγενική χορηγία του συλλόγου Αραχαμιτιωτών «Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ» του Φινλανδικού Ινστιτούτου Αθηνών και του Συνδέσμου Αραχαμιταίων Αθήνας. Συμμετοχές για τον αγώνα θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 12-10-2021 ή έως ότου συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός 150 συμμετοχών του αγώνα ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ.

Λόγω covid-19 και των οδηγιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού υπάρχει όριο συμμετοχής 150 αθλητών, ενώ στον αγώνα όσον αφορά τη διεξαγωγή του αλλά και τη συμμετοχή των δρομέων θα εφαρμοστούν τα ισχύοντα πρωτόκολλα της ΓΓΑ.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Όποιος αθλητής – τρια έχει δηλώσει συμμετοχή και δεν μπορεί για οποιονδήποτε λόγο να συμμετάσχει παρακαλούμε να μας ενημερώσει. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με τον αγώνα επικοινωνήστε με τον τεχνικό διευθυντή του αγώνα Κωτσίρο Νίκο 6973350382.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τουρισμός για Όλους 2024: Παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις

Μέχρι τις 8 Απριλίου έλαβε παράταση η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο...

Κορινθία: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (28.3.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς...

Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών appeared first on .
Μετάβαση στο περιεχόμενο