Έκκληση για περιορισμό της κατανάλωσης του νερού απηύθυνε ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκκληση για περιορισμό της κατανάλωσης νερού απηύθυνε ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Τρίπολης κ. Χατζόπουλος Στέφανος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

[iframe width=”790″ height=”444″ src=”https://www.youtube.com/embed/UyPmQlb9NJ8″ title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ο κ. Χατζόπουλος σημείωσε ότι λόγω των σπάνιων βροχοπτώσεων αλλά και λόγω του παρατεταμένου καύσωνα που πλήττει τον τελευταίο καιρό την χώρα μας, είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν συνθήκες λειψυδρίας.

Στη συνέχεια ανέφερε, ότι για να μην κάνουμε άσκοπη χρήση του νερού, θα πρέπει να αποφεύγουμε τα εξής:

1. Να μην ποτίζουμε κήπους σε μεγάλο βαθμό αλλά μόνο όταν είναι απαραίτητο, με μεγάλη προσοχή με μικρές ποσότητες νερού.

2. Να περιορίσουμε στον μέγιστο δυνατό βαθμό το πλύσιμο αυτοκινήτων, ταρατσών ή αυλών.

3. Στην καθημερινή χρήση του νερού, να ανοιγοκλείνουμε την βρύση και όχι να την αφήνουμε να τρέχει άσκοπα.

Η ΔΕΥΑΤ έχει μεριμνήσει έτσι ώστε να αποκαθιστά όποια βλάβη προκύψει καθώς και για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης όπου χρειάζεται.

Τέλος, μίλησε για ένα μεγάλο έργο που γίνεται στο δίκτυο του Μεθυδρίου έτσι ώστε να μειωθούν όποιες βλάβες ή διαρροές μπορούν να προκύψουν, υπογραμμίζοντας ότι πέρυσι οι πηγές παρήγαγαν γύρω στα 800 κυβικά λιγότερο νερό από πέρυσι.

Κλείνοντας έκανε έκκληση σε όλους να διαφυλάξουμε το μέγιστο δυνατό αγαθό που είναι το νερό, κάνοντας την λιγότερη δυνατή κατανάλωση.

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • VIDEO
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο