Στις φυλακές της Τρίπολης ο Πέτρος Φιλιππίδης (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προφυλακιστέος κρίθηκε την Τρίτη (27/7) , ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος κατηγορείται για τρείς πράξεις σεξουαλικής βίας. 

[iframe width=”790″ height=”444″ src=”https://www.youtube.com/embed/lP9zaPG9_t8″ title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Σήμερα το μεσημέρι (28/7), οδηγήθηκε στις Φυλακές της Τρίπολης, στις οποίες κρατούνται άτομα για σεξουαλικά εγκλήματα, μάλιστα θα προαυλίζεται μαζί με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη που κατηγορείται για παρόμοια αδικήματα.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για τρία αδικήματα τα οποία έλαβαν χώρα το 2008, 2010 και 2014 με τον ίδιο να προσπαθεί να αντικρούσει τις κατηγορίες που του αποδίδονται χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει ανακριτή και εισαγγελέα που αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Ο ίδιος φαίνεται πως δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα λόγια του όταν άκουσε την απόφαση ήταν:

«Δεν το πιστεύω, δεν το περίμενα αυτό που κάνατε, δεν είναι δυνατόν…».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο