Επίσκεψη Στέλιου Πέτσα και Δήμαρχου Τρίπολης σε έργα αγροτικής οδοποιίας του δήμου Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άριστη η συνεργασία του Δήμου Τρίπολης με το Υπουργείο Εσωτερικών και τον κ. Πέτσα

[iframe width=”645″ height=”363″ src=”https://www.youtube.com/embed/4M3bgQt4Sm8″ title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Τις εξελισσόμενες εργασίες αγροτικής οδοποιίας στην περιοχή της Κανδήλας επισκέφθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας μαζί με τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, το μεσημέρι της Πέμπτης (22/7/2021).

Ο κ. Πέτσας διαπίστωσε από κοντά την εξέλιξη των εργασιών και ενημερώθηκε αναλυτικά για την αναβάθμιση του αγροτικού οδικού δικτύου του Δήμου Τρίπολης.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης τόνισε ότι το έργο αφορά 15 χιλιόμετρα αγροτικής οδοποιίας, με αρχικό προϋπολογισμό 1.400.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ σύντομα θα αξιολογηθεί η πρόταση του Δήμου Τρίπολης για επιπλέον χρηματοδότηση 3.000.000 ευρώ από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», με στόχο να ολοκληρωθούν, κατά τη διάρκεια αυτή της θητείας, εργασίες αναβάθμισης σχεδόν στο σύνολο της αγροτικής οδοποιίας του Δήμου.

«Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, είναι άμεση προτεραιότητα της δημοτικής μας αρχής» τόνισε ο κ. Τζιούμης.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τις εγκρίσεις έργων του Δήμου Τρίπολης από το Υπουργείο Εσωτερικών και επανέλαβε ότι υπάρχει άριστη συνεργασία με τον κ. Πέτσα και συνολικά με το ΥΠ.ΕΣ.

218253857 174617821266182 478037039831760545 n

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • VIDEO
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο