Ο χορευτικός σύλλογος Αρκάδων Δρώμενα Τρίπολης στο Tripolis Sports Camp 2021

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βασικός στόχος του Tripolis Sports Camp είναι να δίνει την δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από διάφορα αθλήματα συμμετέχοντας δημιουργικά σε  μοναδικές αθλητικές εμπειρίες με την εποπτεία και την καθοδήγηση καταξιωμένων και έμπειρων πτυχιούχων καθηγητών φυσικής αγωγής!

Πιο συγκεκριμένα θέλουμε να συμβάλλουμε , όχι μόνο στην ψυχαγωγία αλλά και στην πολιτισμική ανάπτυξη των παιδιών. Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από την διδασκαλία των παραδοσιακών χορών και για αυτό το λόγο η τοποθέτηση της συγκεκριμένης δραστηριότητας στο πρόγραμμα μας ήταν απόλυτα επιβεβλημένη και την φετινή χρονιά.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε στο πλευρό μας τον Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο ‘Αρκάδων Δρώμενα’ και την κα. Θεοδώρα Σταθούλη, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, όπου θα διδάξει στους μικρούς μας φίλους παραδοσιακούς χορούς. Η διδασκαλία των παραδοσιακών χορών συνεισφέρει σημαντικά στην ψυχοκινητική ανάπτυξη των παιδιών, την καλή τους ισορροπία, τη σωματική άσκηση, την εκφραστικότητα, την κοινωνικοποίησή τους, την καλή συνεργασία και το πνεύμα ομαδικότητας που αναπτύσσεται στους κόλπους της ομάδας. Ασκήσεις ευλυγισίας, σωστής στάσης σώματος και αυτοσχεδιασμού θα πλαισιώσουν το μάθημα της μουσικοκινητικής όπου θα βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν την τεχνική και τη δημιουργικότητα τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο ‘Αρκάδων Δρώμενα’ και την κα. Θεοδώρα Σταθούλη για την επέκταση της συνεργασίας μας και να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο της.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο