Νίκος Καραλής: «Ελπίζω όλοι οι Δήμαρχοι να παραδειγματιστούν από τον δικό μας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου, κ. Νίκος Καραλής, στο πλαίσιο των επίσημων ανακοινώσεων για την ένταξη του έργου της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στο ΕΣΠΑ.

[iframe width=”1280″ height=”720″ src=”https://www.youtube.com/embed/Y8Eyquo4Vg0″ title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ο κ. Καραλής τόνισε αρχικά: «Σήμερα γιορτάζουμε. Εν έτει 2021, έχουμε τη χαρά να ανακοινώνουμε  τη λειτουργία των δομών της στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης και του ΚΔΑΠ ΜΕΑ», ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη συμβολή του, καθώς υπήρχαν ελλείψεις υποδομών, κυρίως στην διαβίωση των ΑμεΑ σε όλη την περιφερειακή ενότητα της Αρκαδίας.

Επιπλέον, ο κ. Καραλής ανάφερε πως ο Δήμος Τρίπολης είναι ο μοναδικός σε όλη την Πελοπόννησο που θα διαθέτει στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης, ενώ συμπλήρωσε πως «αυτό είναι μεγάλη χαρά και τιμή για την Τρίπολη».

«Ελπίζω όλοι οι Δήμοι να παραδειγματιστούν από τον Δήμο Τρίπολης  και  να δημιουργήσουν κι αυτοί στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης», ενώ απευθύνθηκε στον ίδιο τον Δήμαρχο, λέγοντας του πως «ειλικρινά, αυτό που κάνατε στην Τρίπολη είναι το καλύτερο που θα μπορούσατε, καθώς μέχρι τώρα η Τρίπολη δεν διέθετε δομές. Ήρθε η ώρα τα παιδιά να λάβουν τη μέριμνα και θαλπωρή που αξίζουν. Έχετε κάνει πολλά για τα άτομα με αναπηρία και πιστεύω πως θα το συνεχίσετε, διότι έχετε ευαισθησία και αγάπη. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας και να σας στηρίζουμε σε ό,τι κι αν κάνετε. Δεν σας παινεύουμε, κύριε Δήμαρχε, σας παινεύουν τα έργα σας».
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο