Εργαστήρια οδικού χάρτη και νέα ιστοσελίδα ICC Δήµων Τρίπολης & Κορινθίων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Είμαστε πια στην τελική ευθεία για τη δημιουργία και κατάθεση του οδικού χάρτη, ο οποίος θα καθορίσει τα βήματά μας τα επόμενα δύο χρόνια για την επιτυχή εφαρμογή των λύσεων που δημοτικές αρχές και φορείς συναποφασίσαμε και συνδημιουργήσαμε τους τελευταίους 8 μήνες», δήλωσε η κα. Ζωή Μυλωνά, σύμβουλος ευρωπαϊκών υποθέσεων του Δήμου Τρίπολης και συντονίστρια της ομάδας ICC Τρίπολη-Κόρινθος κατά την έναρξη των διαδικτυακών «Εργαστηρίων ελέγχου και οδικού χάρτη» που συνδιοργάνωσαν οι Δημοτικές Αρχές Τρίπολης και Κορινθίων.

Γεμάτη και εποικοδομητική υπήρξε η βδομάδα, 24-28 Μαΐου, για την ομάδα ICC Τρίπολη-Κόρινθος που διεξήγαγε τρία διαδικτυακά θεματικά εργαστήρια με την παρουσία και συμμετοχή ενεργών πολιτών και φορέων. Τις παρουσιάσεις των τριών επικρατέστερων λύσεων για τη δημιουργία τουριστικών διαδρομών και ψηφιακών πλατφορμών εξυπηρέτησης πολιτών καθώς και γα την ανάπτυξη της έξυπνης επιχειρηματικότητας ακολούθησε ανοιχτός διάλογος που έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να σχολιάσουν, να προτείνουν και να εμπλουτίσουν τις επικρατούσες προτάσεις ώστε να καταλήξουν στον οδικό χάρτη.

Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να πλοηγηθούν σύντομα στην ιστοσελίδα icc.tripolis.gr στην οποία οι δημότες μπορούν να βρουν πληροφορίες για την Πρόκληση των Ευφυών Πόλεων και να έχουν πρόσβαση στο υλικό που παράγεται καθ’όλη τη διάρκεια των εργασιών του προγράμματος.

Το διάστημα που μεσολάβησε από τα εργαστήρια του Φλεβάρη, η ομάδα ICC Τρίπολη-Κόρινθος αξιοποίησε τη συμβολή και ανατροφοδότηση των φορέων και των ενεργών πολιτών, διοργάνωσε περαιτέρω συναντήσεις με ειδικούς και εκπροσώπους άλλων πόλεων τόσο της Ελλάδας όσο και της υπόλοιπης Ευρώπης και αξιολογήθηκε επιτυχώς στο αντίστοιχο ευρωπαϊκό συνέδριο που διοργάνωσε το Πρόγραμμα ICC.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα: https://icc.tripolis.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο