Η Θεοδώρα Σταθούλη στην προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Μαϊος 18, 2021
Η οικογένεια του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, πιστή στις αρχές της όσον αφορά στη στελέχωση της προπονητικής ομάδας, προχώρησε σε μια ακόμα πρόσληψη γυμνάστριας-προπονήτριας. 

Η προπονητική ομάδα των Παπαδόπουλου, Γιαννακόπουλου και Κουταλιανού συμπληρώνεται, έτσι, με μία ακόμη αξιόλογη προπονητική μονάδα, η οποία με τις γνώσεις της στον τομέα της παιδαγωγικής, του αθλητισμού και του πολιτισμού φιλοδοξούμε πως θα προσφέρει σημαντικά στοιχεία στην ήδη επιτυχημένη συνταγή μας.

Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση του ομίλου ήλθε σε συμφωνία με την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κα. Θεοδώρα Σταθούλη, η οποία ανήκει πλέον στην προπονητική μας ομάδα για την σεζόν 2021 – 2022 με δυνατότητα ανανέωσης και για την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Η κα Σταθούλη είναι απόφοιτη του τμήματος Φυσικής Αγωγής (ΤΕΦΑΑ) Θεσσαλονίκης με επιλογή την αντισφαίριση στο αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών της. Με την πλούσια παιδαγωγική της κατάρτιση θα αναλάβει υπεύθυνη προπονήτρια τένις των τμημάτων Red, Orange, Green Court & Babe tennis του ομίλου μας. (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το βιογραφικό της).

Η συνεργασία του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με την κα. Σταθούλη ξεκίνησε την περυσινή χρονιά στο Tripolis Sports Camp, με τις εντυπώσεις να είναι παραπάνω από άριστες, τόσο από τους λιλιπούτειους φίλους μας όσο και από τους γονείς- συνοδούς τους. Η επισφράγιση της συνεργασίας μας αποτελεί σημαντική επιτυχία για την διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης, καθώς σκοπός μας ήταν και θα είναι να βρίσκονται δίπλα μας πτυχιούχοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, οι οποίοι ειδικά στις μέρες μας είναι πραγματικά πολύ σπουδαίοι στην διαπαιδαγώγηση των μικρών μας αθλητών. Η άριστη επιστημονική και παιδαγωγική κατάρτιση της νέας μας γυμνάστριας – προπονήτριας, η τεχνογνωσία της σε θέματα αθλητισμού σε συνδυασμό με το πραγματικό ενδιαφέρον της για την ψυχική στήριξη και καθοδήγηση των μικρών μας αθλητών, θα μας βοηθήσει στο να στηρίξουμε σε ακόμα πιο γερά θεμέλια τους νέους μας ορίζοντες.

Την καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και της ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στο έργο της.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia