Κώστας Τζιούμης: Συλλυπητήρια για το θάνατο του Τριπολιτσιώτη αθλητή και πρώην ομοσπονδιακού προπονητή, Μανώλη Μανωλόπουλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το μήνυμα του Δημάρχου Τρίπολης για την απώλεια του Τριπολιτσιώτη αθλητή και πρώην ομοσπονδιακού προπονητή, Μανώλη Μανωλόπουλου.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για το θάνατο του Τριπολιτσιώτη αθλητή και πρώην ομοσπονδιακού προπονητή, Μανώλη Μανωλόπουλου, πρωτίστως στην οικογένειά του αλλά και σε όλο τον αθλητικό κόσμο που από σήμερα μετρά μια ακόμα απώλεια. Ως αθλητής του κλασσικού αθλητισμού και μετέπειτα προπονητής του ΣΕΓΑΣ, αφιέρωσε τη ζωή του στον στίβο πετυχαίνοντας διακρίσεις  και αφήνοντας πίσω ένα τεράστιο έργο, τιμή για την πόλη μας και γενέτειρά του.

Είχα την τιμή να τον γνωρίζω, προσωπικά ,πολλά χρόνια , καθώς παρακολουθούσα την υγεία του και ήταν εξαιρετική εμπειρία να συζητάς μαζί του για θέματα αθλητισμού, αλλά κι ευρύτερα κοινωνικά θέματα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αρκαδικής γης , που τόσο πολύ αγαπούσε, που θα τον σκεπάσει.

Κώστας Τζιούμης

Η ανακοίνωση του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης

Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια του για τον αδόκητο χαμό του Βασίλη Νικολόπουλου. Η ξαφνική απώλεια του βύθισε σε θλίψη τον Πρόεδρο και τους εργαζομένους του Ν.Π. καθώς επρόκειτο για έναν άνθρωπο με ακεραιότητα και ήθος, πάντοτε πρόθυμο να προσφέρει αφιλοκερδώς στο Δημοτικό Σκοπευτήριο Τρίπολης, το οποίο αποτελούσε αγαπημένη του ενασχόληση.

Αποτέλεσμα της αγάπης του αυτής αποτελεί η σημερινή αναβαθμισμένη εικόνα του Σκοπευτηρίου για το οποίο πάντοτε αγωνιούσε και νοιαζόταν τόσο πρόσφατα, όσο και κατά το παρελθόν επί σειρά ετών καταναλώνοντας χρόνο, κόπο και προσωπική εργασία με μοναδικό κίνητρο την αγάπη και το μεράκι του για το χώρο του Σκοπευτηρίου.

Η στάση αυτή της προσφοράς του προς το κοινωνικό σύνολο μακάρι να αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα για τον τρόπο που πρέπει να κανείς να διάγει το βίο του ως ενεργό και χρήσιμο μέλος μιας κοινωνίας.
Καλό του ταξίδι και καλή δύναμη και υπομονή στους οικείους του για την βαρύτατη απώλεια.

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο