Νίκος Τσιαμούλος, για την επιστολή – διαμαρτυρία του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Αρκαδίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τοποθέτηση – ερώτηση κατέθεσε ο επικεφαλής της παράταξης “ Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα ” Νίκος Τσιαμούλος, για την επιστολή – διαμαρτυρία του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Αρκαδίας.

Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016 ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα ” Νίκος Τσιαμούλος, με παρέμβασή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, ανέδειξε ένα θέμα το οποίο εδώ και καιρό έχει προκύψει και μόνο ως ανήθικο και αντιδεοντολογικό επαγγελματικά για το Σύλλογο μπορεί να χαρακτηριστεί.

Με αφορμή τις συνεχόμενες απευθείας αναθέσεις έργων – ασφαλειών του Δήμου Τρίπολης σε εταιρίες εκτός συνόρων του Δήμου και με αποκορύφωμα την τελευταία απευθείας ανάθεση της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. για την ασφάλιση όλων των οχημάτων της στην ΝP INSURANCE ( ΑΦΜ 094035800 – ΔΟΥ ΦΑΕΕ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΥΡΥΠΙΔΟΥ & ΠΥΛΗΣ 17 ΠΕΙΡΑΙΑΣ), με το ποσό των 4.768,00 € που εκπροσωπείται νόμιμα από τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟ ΣΤΕΦΑΝΟ, ο Σύλλογος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Αρκαδίας απέστειλε Επιστολή Διαμαρτυρίας προς τον Δήμαρχο Τρίπολης, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Τρίπολης αλλά και προς τον αντιπρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. Γιώργο Καρώνη.

Την εν λόγω επιστολή διάβασε στο σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της παράταξης ” Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα ” Νίκος Τσιαμούλος, αφού “κανείς δεν γνώριζε τίποτα”, αφήνοντας αιχμές για τη διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. ότι με τις συνεχείς απευθείας αναθέσεις σε εταιρίες εκτός του Νομού Αρκαδίας δημιουργεί υποψίες και αδικεί τον κλάδο των ασφαλιστών και τα μέλη του Συλλόγου ως πολίτες του Δήμου Τρίπολης και ως επαγγελματίες. Είναι γεγονός – τόνισε στην τοποθέτησή του – ότι η ιστορία με τις απευθείας αναθέσεις στο Δήμο Τρίπολης γενικά έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια υπομονής των συμπολιτών μας, μας έχουν κατατάξει πρωταθλητές στην Ελλάδα δημιουργώντας οικονομική δυσπραγία στο Δήμο και τους Δημότες, δεδομένου ότι τα κόστη αυξάνονται.

Συνεχίζεται να λειτουργείτε είπε στην Δημοτική Αρχή, χωρίς κανόνες διαφάνειας για την σωστή διαχείριση του δημοσίου χρήματος, χωρίς την διενέργεια διαγωνισμών και χωρίς την αποφυγή κινδύνου μεθοδεύσεων. Μεγάλη ευθύνη έχει και η Οικονομική Επιτροπή, ως όργανο παρακολούθησης και ελέγχου της οικονομικής λειτουργίας του Δήμου όπου οφείλει να αποφασίζει αιτιολογημένα και για τις απευθείας αναθέσεις έργων-εργασιών-μελετών-προμηθειών.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο