Αναξιόπιστη η Δημοτική Αρχή – Παραίτηση του κ.Κατσαφάνα ζητά ο Νίκος Τσιαμούλος

Νίκος Τσιαμούλος: “Γιατί ήρθε μόνο το θέμα για το Μαίναλο και οχι το θέμα για τα Βούρβουρα; Κάτι κρύβεται. Αυτό κατάλαβαν όλοι χτες”, ενώ επέμεινε για την παραίτηση του Αντιδημάρχου Κατσαφάνα.

Ο κ.Τσιαμούλος αναφερόμενος στο θέμα που “‘άνοιξε” στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις ανεμογεννήτριες, μίλησε για την παρουσία του κ.Κατσαφάνα στο ΠεΣυ για άλλο θέμα που αφορούσε σε ανεμογεννήτριες στα Βούρβουρα. “Το χωριό είχε πει σύσσωμο, πως δεν τις θέλουν. Πήγε λοιπόν ο κ.Κατσαφάνας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο – είχε κληθεί ο Δήμος Τρίπολης το τονίζω – και είπε ναι. Θα απολογηθούν γι΄αυτά”, ενώ συμπλήρωσε: “Ο Δήμαρχος χτες αντί να γίνει ακριβοδίκαιος και να δει τι είχε πει προεκλογικά – που υφάρπαξε την ψήφο των πολιτών – και δεν έχει κάνει τίποτα από το πρόγραμμα του, τον ενδιαφέρει να κλείσει την μια δομή και την άλλη κτλ. Πρέπει να παραιτηθεί σήμερα ο κ.Κατσαφάνας, αλλιώς θα έχουμε εξελίξεις”.

Ο κ.Τσιαμούλος δήλωσε ακόμα: “Γιατί ήρθε μόνο το θέμα για το Μαίναλο και οχι το θέμα για τα Βούρβουρα; Κάτι κρύβεται. Αυτό κατάλαβαν όλοι χτες”, ενώ επέμεινε για την παραίτηση του Αντιδημάρχου Κατσαφάνα.

“Εγώ δεν έχω κάτι με τον κ.Κατσαφάνα αλλά κατέθεσα τα στοιχεία. Ξεβρακώθηκε χτες η Δημοτική Αρχή και απαντήσεις ακόμα δεν έχουμε πάρει”, ενώ έκανε λόγο για έναν πολιτικό γάμο – προεκλογική συμφωνία μεταξύ Δημάρχου και Κατσαφάνα – που όπως είπε- επιβεβαιώθηκε καθυστερημένα για να μην φανεί.

“Είναι αναξιόπιστοι πια, έχουμε κατάχρηση εξουσίας”, τόνισε στην συνέχεια, ενώ μίλησε για έρμαια παρατάξεων και καρεκλοκένταυρους, υπογραμμίζοντας, πως δεν περίμενε να παραιτηθεί τελικά ο κ.Κατσαφάνας, λέγοντας πως για να το κάνει κάποιος “πρέπει να έχει ήθος και πολιτικό θάρρος”.

Τέλος δήλωσε: “Αποφάσισα να μην προχωρήσω σε καμία διαδικασία και να τους αφήσω να γελοιοποιηθούν κι άλλο. Για να το κάνω αυτό η απόφαση μπορεί, να θέλει για να βγει και τέσσερα χρόνια. Αυτοί σε δυόμιση χρόνια, θα πάνε σπίτι τους. Εγώ θα τους ρωτάω σε κάθε συμβούλιο. Έχει γίνει αυθαίρετη πράξη”.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα» κ.Νίκος Τσιαμούλος παραχώρησε τη συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο το πρωί της Πέμπτης 28/01.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο