Δ.Παυλης: Εμείς θα δώσουμε την λύση με το ελάχιστο κόστος για τον πολίτη! Κενή περιεχομένου η Αντιπολίτευση και χωρίς πρόταση!

Φεβρουαρίου 19, 2016
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής στα όσα του προσάπτει γύρω από το θέμα των απορριμμάτων η αντιπολίτευση. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο σχεδιασμό του Δήμου.

Κενές περιεχομένου χαρακτήρισε τις τοποθετήσεις της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν άκουσα τίποτα καινούργιο.

Εγώ είμαι δήμαρχος 1,5 χρόνο γιατί κανείς δεν λέει τι γινόταν τόσα χρόνια; Η απάντηση είναι μόνο πολυέξοδες μεταφορές και τίποτα άλλο δυστυχώς χαθήκανε 3,5 χρόνια.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις που υπάρχουν για το έργο στο Μεγαβούνι και για τις διαδικασίες που έχει τρέξει όλων αυτών τον καιρό επεσήμανε ότι η γραφειοκρατία μας καθυστερεί προκειμένου να προχωρήσουμε το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων στο Μεγαβούνι.

Ο Δήμος αμέσως μετά θα προχωρήσει στην διαμόρφωση του χώρου με τα χρήματα που υπάρχουν ήδη από την πολιτεία χωρίς να επιβαρύνουμε τον δήμο και ανέρχονται στο ποσό των 600.000 ευρώ.

Tο Κράτος θα έπρεπε να ντρέπεται που τόσα χρόνια δεν έχει βρει λύση και άφησε να δημιουργηθούν ανεξέλεγκτες χωματερές.

Στόχος μας είναι κάθε σπίτι να έχει δικό του κάδο ανακύκλωσης καθώς και κάδος κομματοποίησης. Θα ύπαρξη ελάφρυνση στα δημοτικά τέλη ως κίνητρο για ανταπόκριση από όσους είναι συνεπείς.

Ολόκληρη η συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Τρίπολης που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Φεβρουαρίου για τη διαχείριση των απορριμμάτων σε βίντεο.

Τελευταία τροποποίηση στις 20 Φεβρουαρίου 2016 %00:%Φεβ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

  • 01 Ιουλ

    ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

    ΤΡΙΠΟΛΗ | Καλαμάτας 5

    08:30 - 08:30 (Επόμ.), τηλ.: 2710241560

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia