Κώστας Τζιούμης: «Συνεχίζουμε το έργο μας, προχωράμε σε ασφαλτοστρώσεις στην Τρίπολη και στα Χωριά μας προϋπολογισμού 421.711,67 €»

Δύο νέες συμβάσεις για έργα οδοποιίας (ασφαλτοστρώσεις), συνολικού προϋπολογισμού 421.711,67 €, υπόγραψε, την Παρασκευή (6/11/2020), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, με τους αναδόχους οι οποίοι προέκυψαν μετά από τους σχετικούς διαγωνισμούς.

Το ένα έργο αφορά εργασίες οδοποιίας (ασφαλτοστρώσεις) σε χωριά των Δημοτικών Ενοτήτων Κορυθίου, Λεβιδίου και Μαντινείας, με προϋπολογισμό 151.711,67 ευρώ και θα εκτελεστεί από τον ανάδοχο “Αναστάσιος Κεχαγιάς ΕΔΕ”. Η προθεσμία είναι τέσσερις μήνες.

Το δεύτερο έργο αφορά εεργασίες οδοποιίας (ασφαλτοστρώσεις) στη Δημοτική Ενότητα Τρίπολης, με προϋπολογισμό 270.000 ευρώ και θα εκτελεστεί από τον ανάδοχο “Γεώργιος Χουτόπουλος ΕΔΕ”. Η διάρκεια των εργασιών είναι έξι μήνες.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, σημείωσε τα εξής: «Η υπογραφή δύο νέων συμβάσεων οδοποιίας αποδεικνύει ότι κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για συνέχιση των ασφαλτοστρώσεων, όχι μόνο στην Τρίπολη, αλλά και στα χωριά του Δήμου Τρίπολης.

Δεν μένουμε στα λόγια, εμείς «μιλάμε» με έργα. Η δημοτική αρχή της Τρίπολης θα συνεχίσει, καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας της να παρεμβαίνει και να βελτιώνει δρόμους που ήταν ξεχασμένοι, εδώ και χρόνια.

Έχουμε ξεκινήσει με δρόμους οι οποίοι παρουσιάζουν μεγαλύτερη κυκλοφορία και θα ακολουθήσουν δρόμοι σε γειτονιές της Τρίπολης και στα χωριά μας, σε όλες τις δημοτικές ενότητες».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΑΣ: Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες

Ενημέρωση πολιτών για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους που...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Πιάνα Αρκαδίας

Το Σάββατο 30/03/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 28 Μαρτίου

Του Αποστόλου και Μάρτυρος Ηρωδίωνος επισκόπου Πατρών και του...

Κατώτατος μισθός: Αυξάνεται από 1η Απριλίου

Ζήτημα ημερών είναι πλέον η ανακοίνωση της αύξησης απολαβών που θα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο