Κ. Τζιούμης: «Προχωράμε σε ασφαλτοστρώσεις δρόμων που ήταν απαραίτητες δεκαετίες ολόκληρες»

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται –από τον Δήμο Τρίπολης- οι ασφαλτοστρώσεις δρόμων, τόσο στην πόλη, όσο και στις τοπικές κοινότητες.

Την Παρασκευή (6/11/2020), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης επισκέφθηκε την περιοχή Φιλικών, όπου εξελίσσονται εργασίες ασφαλτόστρωσης και σε δηλώσεις του, τόνισε τα εξής: «Συνεχίζουμε ένα ευρύ πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων. Είμαστε στην περιοχή Φιλικών.

Ανακατασκευάζουμε ασφαλτοτάπητες στην πόλη που είχαν να αντικατασταθούν για τελευταία φορά πριν από 20-30 χρόνια και η κατάσταση των δρόμων ήταν δραματική.

Για εμάς το θέμα της ποιότητας των δρόμων είναι σημαντικό διότι επηρεάζει την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και γι αυτό το λόγο θα προχωρήσουμε σ’ ένα ευρύ δίκτυο νεών ασφαλτοστρώσεων προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα της πόλης.

Παράλληλα, αυτές τις ημέρες, προχωρούμε σε ασφαλτοστρώσεις και στα χωριά μας. Θα ασχοληθούμε με όλες τις δημοτικές ενότητες, για όσο χρονικό διάστημα επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.

Πάμε σε δρόμους και ρίχνουμε άσφαλτο εκεί που ο Δήμος τους είχε εγκαταλείψει για δεκαετίες ολόκληρες. Δεν κάνουμε μικρές ασφαλτοστρώσεις για να εξυπηρετήσουμε κάποιους «δικούς μας» ανθρώπους. Ασφαλτοστρώνουμε κεντρικούς δρόμους που έχουν μεγάλα προβλήματα και μεγάλη κίνηση οχημάτων.

Δεσμευόμαστε ότι ως το τέλος αυτής της δημοτικής θητείας ο μεγαλύτερος αριθμός δρόμων της πόλης και των χωριών μας θα έχει αντικατασταθεί με νέα άσφαλτο».

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης επισκέφθηκε την τοπική κοινότητα Στρίγκου και τον οικισμό Δεμιρίου, για να διαπιστώσει την εξέλιξη των ασφαλτοστρώσεων σε δρόμους του χωριού.

Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Σαράντος Μπούζος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Τρίπολης για τις εργασίες σε δρόμους στους οποίους –όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε- είχαν να γίνουν ανάλογες εργασίες πριν από σχεδόν σαράντα χρόνια.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο