“Πάρε θέση” | Μίλα με τον Δήμαρχο Τρίπολης σήμερα Κυριακή 01/11 ο Κώστας Τζιούμης επικοινωνεί με τους δημότες

Σήμερα Κυριακή, το βράδυ στις 8.00 ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, μέσα από την σελίδα του στο Facebook επικοινωνεί με τους δημότες.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ftripoliavrio%2Fvideos%2F1400732383463979%2F&show_text=true&width=560″ width=”560″ height=”429″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media” allowFullScreen=”true” ]

O Δήμαρχος Τρίπολης αξιοποιεί ένα νέο, σύγχρονο τρόπο επικοινωνίας, μέσω των social media (facebook) κι αυτό είναι προγραμματισμένο να επαναλαμβάνεται κάθε μήνα.

Η επικοινωνία μας συνεχίζεται, όπως και η καθημερινή δουλειά για το καλό της πόλης μας! Περιμένω ερωτήσεις και προβλήματα / προτάσεις σας. Μαζί διαμορφώνουμε την “Τρίπολη του Αύριο” αναφέρει ο Δήμαρχος στο μήνυμα – πρόσκληση προς όλους τους δημότες.


Συνδεθείτε απόψε με τον Δήμαρχο από εδώ https://www.facebook.com/tripoliavrio

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο