Ξεκινά το πρόγραμμα “Ορθοδοξία και Ζωή” από τη Μητρόπολη Μαντινείας & Κυνουρίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, κάνει γνωστό ότι, στο πλαίσιο του ποιμαντικού και διδακτικού έργου της, λειτουργεί κάθε χρόνο το ειδικό Πρόγραμμα Σπουδής στην Ορθόδοξη πίστη, με τίτλο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ».

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους, αλλά και σε πρόσωπα κάθε ηλικίας, και λειτουργεί κάθε Δευτέρα ώρα 8.00 – 9.00 το βράδυ, για φέτος στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, λόγω των γνωστών μέτρων για την αποτροπή του κορωνοϊού. Αρχίζει τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου και θα προηγείται ιερά Παράκληση από τις 7.30 ως τις 8.00 το απόγευμα.

Προσκαλείται κάθε πιστός της Εκκλησίας μας, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, να συμμετάσχει στο παραπάνω Θεολογικό Προγραμμα, που σκοπό έχει να προσεγγίσει ουσιώδη θέματα της Ορθόδοξης πίστης και ζωής και να απαντήσει σε προβληματισμούς και αναζητήσεις της εποχής μας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο