Νοεμβρίου 29, 2020

2 κρούσματα ανακοίνωσε η εταιρία Τζαβάρας στην Τρίπολη

Οκτωβρίου 27, 2020

Μέσω των social media η εταιρία Τζαβάρας Α.Ε ανακοίνωσε 2 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοιού στο εταιρικό τους περιβάλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αίσθημα ευθύνης και έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα στα χέρια μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, υπήρξαν υποψίες σε 2 άτομα του εταιρικού μας περιβάλλοντος για covid-19, τα οποία και επιβεβαιώθηκαν.

Από την πρώτη στιγμή όμως της αδιαθεσίας τους και της λήψης του δείγματος, απομακρύνθηκαν απ΄το εργασιακό τους περιβάλλον με ατομική τους ευθύνη. Ενημερώθηκαν παράλληλα όλες οι άμεσες επαφές τους και των οικογενειών τους, των τελευταίων λίγων ημερών και τέθηκαν κατόπιν οδηγιών ΕΟΔΥ σε απομόνωση. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, στο χώρο μας έγιναν τα απαραίτητα τεστ από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο υπόλοιπο προσωπικό, τα οποία ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΑ καθώς έχει γίνει και η πρώτη απολύμανση ενώ θα επέλθει και δεύτερη απολύμανση για περισσότερη ασφάλεια τόσο των εργαζομένων μας όσο και των πελατών & συνεργατών μας.

Η εταιρεία μας είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο 2710-242858. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας έως σήμερα και παρακαλούμε τους όποιους επισκέπτες μας να σέβονται το ίδιο τις οδηγίες αυτές.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 15:42

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia