Τακτικές απολυμάνσεις στο γήπεδο Φιλικών στην Τρίπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο πλαίσιο των απαραίτητων μέτρων προστασίας, ενάντια στον covid 19, ο Δήμος Τρίπολης μεριμνά για την υγειονομική θωράκιση των αθλητικών του εγκαταστάσεων, σε μία περίοδο πλήρους εξέλιξης των τοπικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.

Υπό το συντονισμό του Αντιδημάρχου Αθλητισμού και Παιδείας κ. Δημήτρη Μακαρούνη, διενεργούνται τακτικές απολυμάνσεις, μετά από κάθε αγώνα, στο γήπεδο «Αναστάσιος Μουκάκης» (Φιλικών), στο πλαίσιο προστασίας των αθλητών και όλων των ανθρώπων που σχετίζονται με κάθε ποδοσφαιρική αναμέτρηση.
Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι τα αποδυτήρια του εν λόγω δημοτικού γηπέδου, δεν χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια προπονήσεων, παρά μόνο τις ημέρες και τις ώρες των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο