Προγραμματικές συμβάσεις για ανακατασκευή του δρόμου προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Οστρακίνας και προς το Λιμποβίσι

Οκτωβρίου 07, 2020
Δύο προγραμματικές συμβάσεις υπέγραψε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης με τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα, οι οποίες αφορούν στην ανακατασκευή του δρόμου προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Οστρακίνας και του δρόμου προς το Λιμποβίσι

Ο Δήμαρχος Τρίπολης ανέφερε τα εξής για την συνάντηση με τον Περιφερειάρχη και τις δύο προγραμματικές συμβάσεις:

"Η συνεργασία με την περιφέρεια είναι άριστη έως σήμερα. Το πρωί της Πέμπτης 1/10 υπογράψαμε δύο προγραμματικές συμβάσεις με τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα, οι οποίες αφορούν στην ανακατασκευή του δρόμου προς το Χιονοδρομικό Κέντρο Οστρακίνας και του δρόμου προς το Λιμποβίσι.

Ο Δήμος Τρίπολης διαθέτει το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, που είναι πόλος έλξης για πολλούς επισκέπτες. Με το έργο αυτό, η πρόσβαση θα είναι ομαλή και ασφαλής για όλους. Θα αυξηθεί η επισκεψιμότητα και κατ’ επέκταση θα αυξηθούν τα έσοδα σε επιχειρήσεις του δήμου μας.

Για το Λιμποβίσι, λύνουμε ένα χρόνιο πρόβλημα, φτιάχνουμε το δρόμο προς το σπίτι που γεννήθηκε ο Απελευθερωτής του Γένους, σε μια περιοχή που προγραμματίζονται επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Εθνεγερσία.

Έχουμε προγραμματίσει κι άλλα έργα και υπάρχει διάθεση από την Περιφέρεια να στηρίξει τον Δήμο Τρίπολης. Η Περιφέρεια είναι ο σημαντικός θεσμός για να γίνουν και να ολοκληρωθούν έργα ποιοτικά, αναπτυξιακά που θα απολαμβάνουν οι επόμενες γενιές και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτή την εξαιρετική συνεργασία".

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia